ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Fight club... μέσα σε σχολείο - Δασκάλα διοργάνωνε αγώνες μποξ με μαθητές

ΗΠΑ: Fight club... μέσα σε σχολείο - Δασκάλα διοργάνωνε αγώνες μποξ με μαθητές

ΗΠΑ: Τα περιστατικά αυτά σημειώθηκαν σε γυμνάσιο στο Ταλαχάσι και αρκετές μαθήτριες κατήγγειλαν όσα γίνονταν μέσα στην τάξη, ενώ η 23χρονη δασκάλα αρνήθηκε ότι διοργάνωνε τους καυγάδες.

Απίστευτο κι όμως αληθινό το πρωτοφανές που συνέβαινε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Φλόριντα όπου μία δασκάλα φέρεται να διοργάνωνε το δικό της… fight club με τους μαθητές της μέσα στην τάξη να επιδίδονται σε καυγάδες.

Τα περιστατικά αυτά σημειώθηκαν σε γυμνάσιο στο Ταλαχάσι και αρκετές μαθήτριες κατήγγειλαν όσα γίνονταν μέσα στην τάξη, ενώ η 23χρονη δασκάλα αρνήθηκε ότι διοργάνωνε τους καυγάδες.

Η δασκάλα που λέγεται Angel Footman κοιτούσε από το γραφείο της όταν τα παιδιά χτυπούσαν το ένα το άλλο μέχρι αναισθησίας. Πολλές φορές σύμφωνα με τις καταγγελίες έλεγε στα παιδιά να μην καταγράφουν τα χτυπήματα και να μην φωνάζουν για να μην τραβούν την προσοχή.

Oι κανόνες του αυτοσχέδιου «fιght club»

Οι κανόνες του fight club ήταν να μην βιντεοσκοπούν όσα συνέβαιναν και φυσικά να μην ουρλιάζουν για να μην τους ακούσουν στο σχολείο.

Ωστόσο αρκετές μαθήτριες ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του σχολείου και κατήγγειλαν τις πρακτικές της δασκάλας, ενώ έδωσαν πολλά βίντεο που έδειχναν την δασκάλα να κάθεται στο γραφείο της την ώρα που μαθητές γρονθοκοπούσαν ο ένας τον άλλον.

Σε ένα βίντεο εμφανίζεται να θέτει τους κανόνες ενός αυτοσχέδιου αγώνα μποξ, λέγοντας στους συμμετέχοντες να μην τραβούν μαλλιά και οι επιθέσεις τους να διαρκούν μέχρι 30 δευτερόλεπτα.

Σε βάρος της 23χρονης σχηματίστηκε δικογραφία στην οποία αναφέρεται ότι οι μαθητές ανέφεραν ότι οι ίδιοι σχεδίαζαν τις συμμετοχές τους στην τάξη της δασκάλας ενώ πολλές φορές ενθαρρύνονταν και ρεβάνς.

Η δασκάλα αρνήθηκε ότι διοργάνωνε τους αυτοσχέδιους αυτούς αγώνες, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι ήταν λάθος της που δεν ανέφερε τους τσακωμούς και δεν παρενέβη για να τους διακόψει. Η 23χρονη συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την δίκη της.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπάιντεν στην Ιρλανδία: Τα μηνύματα, οι συμβολισμοί της επίσκεψης και ο καφές με τον Σούνακ

Αποκαλύψεις από τη διαρροή απόρρητων εγγράφων: Βρετανοί κομάντο πολεμούν στην Ουκρανία

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε γραφείο κηδειών - Τουλάχιστον ένας νεκρός