Κιμ Καρντάσιαν: Γιατί επισκέφθηκε τις φυλακές της Καλιφόρνια

Newsbomb

H Kιμ Καρντάσιαν στις φυλακές

Η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν επισκέφθηκαν φυλακή της Καλιφόρνια για να ακούσουν τις εμπειρίες των κρατουμένων

Οι αδερφές Kαρντάσιαν μαζί με μία ομάδα πολιτών επισκέφθηκαν τις κρατικές φυλακές της κομητείας του Λος Άντζελες στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους για τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης.

Η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν συναντήθηκαν με τον Μάικλ Ρούμπιν και το Συμβούλιο Future Shapers της REFORM Alliance για να επισκεφτούν τις κρατικές φυλακές της Καλιφόρνια, σε μια προσπάθεια να μιλήσουν με κρατούμενους και να μάθουν περισσότερα για τις εμπειρίες τους. «Είναι πάντα τιμή να μπορώ να επισκέπτομαι τους άνδρες και τις γυναίκες που ζουν πίσω από τους τοίχους της φυλακής μας», είπε η 42χρονη Κιμ, μετά την επίσκεψη.

«Το να ακούω τις ιστορίες των ανθρώπων που έχουν παγιδευτεί στο σωφρονιστικό σύστημα είναι αυτό που ωθεί τη δέσμευσή μου να υποστηρίξω τη μεταρρύθμιση και να βρω τρόπους να αξιοποιήσω την πλατφόρμα μου για να βοηθήσω να αλλάξουν ζωές και νόμοι. Σήμερα ήμουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που φέρω το Συμβουλευτικό Συμβούλιο Future Shapers μέσα στη φυλακή. Δημιουργούμε την επόμενη γενιά ηγετών και εμπνευστών που θα ενωθούν μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα», πρόσθεσε.

Η REFORM Alliance ιδρύθηκε το 2018 από τον ράπερ Meek Mill, μαζί με μία ομάδα στην οποία ανήκουν οι Rubin, Shawn "JAY-Z" Carter, Robert Kraft και άλλους για να «μεταμορφώσουν την αναστολή και την υπό όρους αποφυλάκιση αλλάζοντας νόμους, συστήματα και κουλτούρα για να δημιουργήσουν πραγματικές οδούς δουλειά και ευημερία».

Τον Φεβρουάριο, η ομάδα υπεράσπισης, μαζί με την επικεφαλής του Skims, ίδρυσαν το Future Shapers για να φέρει μια νεότερη γενιά υποστηρικτών στο κίνημα μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης. Το Συμβούλιο Future Shapers ιδρύθηκε μετά από ένα δείπνο που παρέθεσαν οι Ρούμπιν και Κιμ τον Φεβρουάριο, όπου η ομάδα συγκεντρώθηκε στο σπίτι του Rubon για να ακούσει πολλούς ομιλητές να μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.

Η Kιμ Καρντάσιαν είπε οτι καλύτερος τρόπος για να μάθει κανείς ήταν να μιλήσεις με όσους επηρεάστηκαν περισσότερο από αυτό. Η Κιμ εργάζεται για να βοηθήσει τους κρατούμενους που τους επιβλήθηκε πολύ σκληρή ποινή φυλάκισης να αναζητήσουν επιείκεια από τότε που ξεκίνησε ένα ταξίδι για να αποκτήσει το πτυχίο της νομικής.

Μίλησε για το πάθος της για τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης σε συνέντευξή της στη Vogue αφού ξεκίνησε μια τετραετή μαθητεία σε μια δικηγορική εταιρεία στο Σαν Φρανσίσκο το 2019. «Έπρεπε να το σκεφτώ πολύ και σκληρά για αυτό», είπε. «Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν πίστευα ότι θα φτάναμε στο σημείο να ψηφίσουμε νόμους», είπε. «Αυτό ήταν πραγματικά σημείο καμπής για μένα».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved