ΚΟΣΜΟΣ

Πρωτοφανές περιστατικό σε πτήση των ΗΠΑ: Επιβάτης έβρισε βρέφος επειδή έκλαιγε

Πτήση

Επιβάτης βγήκε εκτός εαυτού μέσα σε αεροπλάνο επειδή ένα μωρό έβαλε τα κλάματα

Ένα απίστευτο βίντεο καταγράφηκε σε πτήση της Southwest Airlines, με προορισμό το Ορλάντο όπου ένας επιβάτης φαίνεται να βγαίνει εκτός εαυτού από το κλάμα ενός μωρού.

Η πτήση παρέμενε καθηλωμένη στο αεροδρόμιο λόγω καθυστέρησης. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αναμονή και το κλάμα του μωρού εξόργισε επιβάτη, ο οποίος άρχισε να βρίζει μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων .

Τόσο οι γονείς όσο και οι αεροσυνοδοί της Southwest προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους αλλά μάταια. «Πλήρωσα εισιτήριο για να έχω μια γ… άνετη πτήση», ακούγεται να φωνάζει εκνευρισμένος ο άνδρας για να συνεχίσει: «Αυτό το παιδί κλαίει εδώ και 40 λεπτά», ακούγεται να λέει ο επιβάτης.

Όταν το πλήρωμα του ζητά να σταματήσει να φωνάζει, ο επιβάτης θυμώνει ακόμα περισσότερο. «Δεν φωνάζω. Θέλετε να ουρλιάξω; Θα ουρλιάξω γαμώτο», προειδοποιεί. «Είμαστε σε ένα γ… κονσερβοκούτι με ένα μωρό σε έναν καταραμένο θάλαμο και θέλετε να μου πείτε να είμαι γ... εντάξει;»

Ένας επιβάτης δίπλα του προσπαθεί να τον κάνει να ηρεμήσει με όλους να του υπενθυμίζουν ότι είναι ένας ενήλικας άνδρας που φωνάζει σε ένα βρέφος.

«Μήπως ο μ... πλήρωσε παραπάνω για να φωνάζει;» απάντησε ο άνδρας. «Δεν δίνω δεκάρα. Γαμώτο, χαμήλωσε τη φωνή του μωρού. Γαμώτο».

Το βίντεο καταλήγει με τον επιβάτη εκτός εαυτού να περικυκλώνεται από την ασφάλεια και τους αστυνομικούς του αεροδρομίου του Ορλάντο, οι οποίοι τον συνοδεύουν προς τα έξω.