ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ: Η συγκινητική στιγμή που αγκαλιάζει ένα κοριτσάκι - «Θέλεις μια αγκαλιά;» Ναι, παρακαλώ!

Κέιτ: Η συγκινητική στιγμή που αγκαλιάζει ένα κοριτσάκι - «Θέλεις μια αγκαλιά;» Ναι, παρακαλώ!
(Photo by Finnbarr Webster/Getty Images)

Βασιλιάς Κάρολος: «Θέλεις μια αγκαλιά;» Ναι, παρακαλώ! - Η αξιολάτρευτη στιγμή που η Κέιτ αγκαλιάζει το κοριτσάκι που έκλαιγα από χαρά όταν γνώρισε την πριγκίπισσα της Ουαλίας στην εμφάνιση έκπληξη στα πάρτι Big Lunch όπου οι πολίτες γιορτάζουν τη στέψη του νέου μονάρχη

Ένα κοριτσάκι άρχισε να κλαίει όταν είδε από κοντά την Κέιτ Μίντλετον, με αποτέλεσμα η πριγκίπισσα της Ουαλίας να της δώσει μια ζεστή αγκαλιά.

Η πριγκίπισσα γονάτισε και έσφιξε το παιδί που εξεπλάγη όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πήγαν να συμμετάσχουν στο πάρτι The Long Walk σήμερα το απόγευμα. Η Κέιτ είδε το κοριτσάκι να κλαίει με λυγμούς και φάνηκε να λέει: «Θες μια αγκαλιά;», στο οποίο το παιδί, που φορούσε στέκα με σημαίες της Αγγλίας και ναυτικό φόρεμα καλυμμένο με πατριωτικά βρετανικά μοτίβα, είπε: «Ναι !' Στη συνέχεια μοιράστηκαν μια αγκαλιά.

«What a day!»

Η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για όλη την βασιλική οικογένεια.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών της στέψης του βασιλιά Καρόλου ήταν φυσικά και ο διάδοχος του νέου βασιλιά, πρίγκιπας Ουίλιαμ, αλλά και η οικογένεια του.

«What a day» (Τι ημέρα), είναι το σχόλιο στην ανάρτηση που έκαναν στο Instagram, συνοψίζοντας σε αυτή τη φράση όλα όσα συνέβησαν στη μεγαλοπρεπή τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και ευχαριστούν όσους συνέβαλαν στο αποτέλεσμα.

Το βίντεο ξεκινά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους να αναχωρούν για το Αβαείο του Ουέστμινστερ, ενώ η κόρη τους, Σάρλοτ, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της. Ακολουθούν πλάνα από την εντυπωσιακή παρέλαση και η άφιξη του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα στο Αβαείο, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή στέψης.