ΚΟΣΜΟΣ

Στέψη Καρόλου: «Η βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν περήφανη μητέρα» - Τα συγκινητικά λόγια του Ουίλιαμ

Στέψη Καρόλου: «Η βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν περήφανη μητέρα» - Τα συγκινητικά λόγια του Ουίλιαμ
(Photo by Stefan Rousseau-Pool/Getty Images)

Συγκινητικός ήταν ο λόγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ από τη σκηνή της συναυλίας, την επόμενη ημέρα της στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν «περήφανη μητέρα», είπε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ στην ομιλία του από τη σκηνή της συναυλίας προς τιμήν του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα, αποτίνοντας φόρο τιμής τόσο στον πατέρα του όσο και στην εκλιπούσα γιαγιά του.

«Θέλω να πω λίγα λόγια για τον πατέρα μου γιατί πιστεύω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι τόσο σημαντικό. Όπως είπε η γιαγιά μου όταν στέφθηκε, η στέψη είναι μια δήλωση των ελπίδων μας για το μέλλον. Και ξέρω ότι είναι εκεί πάνω και μας παρακολουθεί με αγάπη. Θα ήταν μια περήφανη μητέρα» δήλωσε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο βασιλιάς Κάρολος, η βασίλισσα Καμίλα και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας παρακολούθησαν μια μουσική συναυλία με τραγουδιστές όπως ο Lionel Richie, η Katy Perry, οι Take That και ο Andrea Bocelli.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συναυλίας της στέψης του Βασιλιά ταυτόχρονα φωτίστηλαν μνημεία ορόσημα σε όλη την χώρα με προβολές, λέιζερ, σε δέκα εμβληματικές τοποθεσίες, όπως το Σέφιλντ, το Κάρντιφ, το Εδιμβούργο, το Νιούκαστλ και τη Κορνουάλη και το Μπέλφαστ.