ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Το μήνυμά της για τη γιορτή της μητέρας

Τζένιφερ Λόπεζ

Ανήμερα της γιορτής της μητέρας, η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα selfie βίντεο

Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Mother», που κυκλοφόρησε στο Netflix στις 12 Μαΐου.

Η Τζένιφερ Λόπεζ στη νέα της ταινία πυποδύεται μια μητέρα που κρυβόταν για αρκετά χρόνια στην άγρια φύση της Αλάσκας και επιστρέφει για να σώσει την κόρη της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ θα κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να προστατεύσει την κόρη που εγκατέλειψε πριν από χρόνια ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεφύγει από κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις. Φυσικά, δεν θα διστάσει να εξοντώσει όσους σταθούν εμπόδιo στην επίτευξή του στόχου της.

Σήμερα, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα selfie βίντεο στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί παρέα με τη μητέρα της και την μητέρα του συζύγου της, Μπεν Άφλεκ, καθώς παρακολουθούν τη νέα της ταινία με θέμα τη μητρότητα.

«Η μαμά έχει πάντα δίκιο» λέει η ίδια κατά τη διάρκεια του βίντεο χαριτολογώντας, στρέφοντας την κάμερα στη μητέρα και την πεθερά της, οι οποίες επιβεβαιώνουν λέγοντας «Πάντα!».