ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές Τουρκία: Στα άκρα η κόντρα, με βαρείς χαρακτηρισμούς από Κιλιτσντάρογλου για Ερντογάν

Εκλογές Τουρκία: Στα άκρα η κόντρα, με βαρείς χαρακτηρισμούς από Κιλιτσντάρογλου για Ερντογάν

Εκλογές Τουρκία: Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σε σημερινή του ομιλία, εξαπέλυσε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του αντιπάλου του Ταγίπ Ερντογάν, αποκαλώντας τον κλέφτη. 

Στο κόκκινο ανεβαίνει το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Τουρκία, μία εβδομάδα πριν από τον δεύτερο γύρο. Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σε σημερινή του ομιλία, εξαπέλυσε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του αντιπάλου του Ταγίπ Ερντογάν, αποκαλώντας τον κλέφτη.

«Ερντογάν, ήρθες στην εξουσία με ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό σου. Είπες ότι αν αποκτήσω περισσότερα από αυτό το δαχτυλίδι, τότε μπορείτε να με αποκαλέσετε κλέφτη. Αλλά τώρα δεν έχεις κάνει πλούσιο μόνο τον εαυτό σου και την οικογένειά σου, αλλά και 7 συγγενολόια γύρω σου. Κοίταξε Ερντογάν, ποτέ δεν έκλεψα, ποτέ δεν λήστεψα, ποτέ δεν καταδέχτηκα να υποπέσω σε κάτι τέτοιο. Δηλώνω από εδώ ότι θα βγάλω τα μάτια όποιου προσπαθήσει να κλέψει ακόμη και 5 γρόσια από το κράτος και το έθνος κι όσων απλώσουν το χέρι τους στον κρατικό κορβανά. Θα τα πάρω πίσω αυτά τα χρήματα. Υποσχέθηκα επίσης στο έθνος μου ότι θα τους το βγάλω από τη μύτη».