ΚΟΣΜΟΣ

Αυστρία: Μετά την Ιορδανία άλλος ένα βασιλικός γάμος - Παντρεύτηκε ο πρίγκιπας του Λιχτενστάιν

Αυστρία: Μετά την Ιορδανία άλλος ένα βασιλικός γάμος - Παντρεύτηκε ο πρίγκιπας του Λιχτενστάιν

Η νύφη εργάζεται για το αυστριακό Υπουργείο Εσωτερικών

Μετά την Ιορδανία άλλος ένας βασιλικός γάμος ήρθε να τραβήξει τα βλέμματα των απανταχού royal fans.

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Johann-Wenzel του Λιχτενστάιν παντρεύτηκε την κόμισσα Felicitas von Hartig, στην Βιέννη. Ο γιος της πριγκίπισσας Μαρίας του Λιχτενστάιν και του πρίγκιπα Γκουντακάρ του Λιχτενστάιν, και η κόρη του κόμη Λούκας φον Χάρτιγκ και της Κλαούντια Τόπερτσερ, παντρεύτηκαν αρχικά με πολιτικό γάμο τον περασμένο Απρίλιο στο Βαντούζ, την πρωτεύουσα του Λιχτενστάιν.

Το Σάββατο (10/6) όμως, το ζευγάρι πραγματοποίησε και τον θρησκευτικό του γάμο στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, όπου ζουν και εργάζονται. Ανάμεσα στους καλεσμένους της λαμπερής τελετής ήταν ο πρίγκιπας Sébastien του Λουξεμβούργου και ο Heinrich Donatus, ο κληρονομικός πρίγκιπας του Schaumburg-Lippe.

Για την περίσταση, η νύφη, που εργάζεται για το αυστριακό Υπουργείο Εσωτερικών, φόρεσε ένα νυφικό του ισπανικού οίκου μόδας Jesus Peiro.

Ο γαμπρός που εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση δίπλα στον πατέρα του - επέλεξε επίσης μια γαλάζια γραβάτα με το κοστούμι του.

Μετά τη λειτουργία, το ζευγάρι έφυγε από την εκκλησία μπροστά σε ένα πλήθος που ζητωκραύγαζε. Οι νεόνυμφοι σταμάτησαν για να μοιραστούν ένα γλυκό φιλί έξω.