ΚΟΣΜΟΣ

Υποβρύχιο Titan: Γιος ζάμπλουτου επιβάτη φλέρταρε με μοντέλο του OnlyFans

Υποβρύχιο Titan: Γιος ζάμπλουτου επιβάτη φλέρταρε με μοντέλο του OnlyFans
Instagram

«Πήγα σε μια συναυλία των Blink 182 για να συνέλθω, αντί να κάθομαι στο σπίτι και να βλέπω ειδήσεις. Ντροπή σου, Cardi Β», έγραψε μεταξύ άλλων ο γιος δισεκατομμυριούχου αγνοούμενου στο υποβρύχιο Titan

Την ώρα που ο πατέρας του αγνοείται στο υποβρύχιο Titan, ο θετός γιος φλερτάρει δημοσίως με μοντέλο του OnlyFans - και μάλιστα λίγο μετά τις προσευχές του για τον αγνοούμενο πατέρα του.

Λόγος γίνεται για τον 36χρονο Brian Szasz, θετός γιος του 58χρονου Hamish Harding, διευθύνοντος συμβούλου και προέδρου της Action Aviation, ο οποίος λίγο μετά την ανάρτησή του στην οποία ζητούσε από τους διαδικτυακούς του φίλους να προσευχηθούν για την τύχη του πατέρα του και της οικογένειάς του, φέρεται να απάντησε σε μοντέλο του OnlyFans που τον ρωτούσε «μπορώ να κάτσω πάνω σου;» και εκείνος της έγραψε «ναι, σε παρακαλώ!».

Τα «καρφιά» της Cardi B

Η ράπερ Cardi B, μετά και από το διαδικτυακό «φλερτ» του Brian με το μοντέλο του OnlyFans, τα έβαλε μαζί του στην κυριολεξία με αφορμή και την απόφαση του 36χρονου να παρακολουθήσει συναυλία των Blink-182 , και όλα αυτά διότι τα έκανε λίγα 24ωρα μετά την εξαφάνιση του πατέρα του.

Ειδικότερα, η Cardi B ανέφερε σε βίντεο της στα social media ότι «Ο θετός γιος ενός δισεκατομμυριούχου που είναι επιβάτης του υποβρυχίου «Τιτάν» βρίσκεται σε συναυλία των Blink-182. Θα έπρεπε να είναι σπίτι, να κλαίει και να αναμένει νέα για το πού βρίσκεται ο πατριός του αντί να κουνιέται σε συναυλία».

Αμέσως, αρκετοί χρήστες σχολίασαν στο βίντεο: «Ε, τι πρέπει να κάνει; Να είναι λυπημένος στο σπίτι; Πρέπει να πάει να τον ψάξει ο ίδιος;», με την ίδια να απαντά: «Δεν είναι λυπηρό που είσαι ένας ολόκληρος δισεκατομμυριούχος και κανείς δεν δίνει δεκάρα για σένα;».

Με τη σειρά του ο Brian ανήρτησε δημοσίευση στο Facebook λέγοντας ότι η οικογένειά του «θα ήθελε να είναι εκεί», μοιραζόμενος ένα στιγμιότυπο από τη συναυλία των Blink-182 στο Σαν Ντιέγκο. Στη δημοσίευση έγραψε: «Μπορεί να είναι δυσάρεστο να βρίσκομαι εδώ, αλλά η οικογένειά μου θα ήθελε να είμαι στη συναυλία των Blink-182, καθώς πρόκειται για το αγαπημένο μου συγκρότημα και η μουσική με βοηθάει στις δύσκολες στιγμές!».

Μάλιστα ο Brian αναφερόμενος στο πρόσωπο της Cardi B έγραψε, αφού διέγραψε αναρτήσεις λόγω των αντιδράσεων: «Είναι μια «φθηνή» celebrity. Η Cardi B προσπαθεί να αποκτήσει επιρροή από εμένα και την οικογένειά μου που υποφέρει».

«Πήγα σε μια συναυλία των Blink 182 για να συνέλθω, αντί να κάθομαι στο σπίτι και να βλέπω ειδήσεις. Ντροπή σου, Cardi Β», έγραψε σε άλλο μήνυμα στα social media, ενώ μετά έγραψε: «Cardi B, ξέρουμε ότι όλες οι τελευταίες κυκλοφορίες σου είναι για τα σκουπίδια, αλλά είσαι τόσο απελπισμένη για προσοχή αυτή τη στιγμή;».

Σχετικές ειδήσεις