ΚΟΣΜΟΣ

«Δεν είμαστε μόνοι μας» – Κυνηγός εξωγήινων ισχυρίζεται ότι απαθανάτισε ιπτάμενο δίσκο

«Δεν είμαστε μόνοι μας» – Κυνηγός εξωγήινων ισχυρίζεται ότι απαθανάτισε ιπτάμενο δίσκο
Pexels.

Ένας Βρετανός όχι μονάχα πιστεύει πως υπάρχει εξωγήινη ζωή, αλλά μπορεί και να το… αποδείξει –όπως υποστηρίζει– με νέες φωτογραφίες ενός εξωγήινου ιπτάμενου αντικειμένου.

Υπάρχει εξωγήινη ζωή; Ένας Βρετανός πολίτης όχι μόνο το πιστεύει, αλλά μπορεί και να το… αποδείξει, όπως ισχυρίζεται, με νέες φωτογραφίες ενός εξωγήινου ιπτάμενου αντικειμένου. «Η παρουσία των εξωγήινων είναι πραγματική. Δεν είμαστε μόνοι μας», αναφέρει.

«Έμεινα εντελώς άναυδος, από αυτό που έβλεπα»

Αναλυτικά, ο Τζον Μούνερ, ειδικός στα UFO, τράβηξε σήμερα (26/06) κάποιες φωτογραφίες στον ουρανό του Ντέβον της Αγγλίας, όπου διακρίνεται ένα αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας που αιωρείται. Όπως υποστήριξε, ήταν ένας «εξωγήινος ιπτάμενος δίσκος».

«Μία λάμψη φωτός τράβηξε αμέσως το βλέμμα μου, καθώς κάτι που έμοιαζε με μέταλλο βγήκε από ένα σύννεφο», σημείωσε ο Μούνερ, σύμφωνα με το NYPost. «Ήταν αναμφισβήτητα ένας ιπτάμενος δίσκος με δύο μαύρα ορθογώνια παράθυρα στο θολωτό τμήμα του σκάφους και τέσσερα μαύρα ανοίγματα, κατά μήκος του κάτω μέρους της δομής του», υπογράμμισε.

Με μία πιο προσεκτική εξέταση, το θολό αντικείμενο θα μπορούσε να μοιάζει αμυδρά με ένα χολιγουντιανό διαστημόπλοιο επιστημονικής φαντασίας. «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος, που συνέχισα να παρακολουθώ την περιοχή με την ελπίδα να δω ξανά αυτό το απίστευτο σκάφος. Στη συνέχεια, μερικά λεπτά αργότερα, είχα πράγματι την ευκαιρία να το ξαναδώ, όταν βγήκε γρήγορα από το σύννεφο. Αυτή τη φορά, ωστόσο, κατέγραψα μόνο την κάτω πλευρά του σκάφους», σχολίασε.

Αυτή η λεγόμενη παρατήρηση αποτελεί για τον Μούνερ μία «οριστική απόδειξη» ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται συστηματικά τον πλανήτη μας. Πάντως, δήλωσε ότι «έμεινα εντελώς άναυδος από αυτό που έβλεπα», ενώ, στο παρελθόν είχε ισχυρισθεί ότι απήχθη από εξωγήινους. Πάντως, πιστεύει πως τα ΑΤΙΑ «έχουν μόνο καλές προθέσεις και μας προσέχουν».

Σχετικές ειδήσεις