ΚΟΣΜΟΣ

Άντριου Τέιτ: Ελεύθερος αφέθηκε ο γνωστός influencer - Κατηγορείται για σωματεμπορία

Άντριου Τέιτ: Ελεύθερος αφέθηκε ο γνωστός influencer - Κατηγορείται για σωματεμπορία

Ο influencer κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και σύσταση συμμορίας για σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών

Ελεύθερος αφέθηκε ο 36χρονος influencer, Άντριου Τέιτ και αδερφός του Τρίσταιν από τον κατ’ οίκον περιορισμό.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα τα αδέρφια άσκησαν έφεση κατά μιας δικαστικής απόφασης που ελήφθη τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για άλλες 30 ημέρες.

Ωστόσο τα αδέρφια δεν θα μπορούν να φύγουν από τη Ρουμανία ή να ταξιδέψουν σε ορισμένες περιοχές της χώρας, αλλά μπορούν να φύγουν από το σπίτι τους και να ταξιδέψουν εντός του Βουκουρεστίου και του Ιλφόβ.

Ο Τέιτ, ο οποίος συνελήφθη στις 29 Δεκεμβρίου στο Βουκουρέστι και έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, είχε χάσει προηγουμένως μια σειρά προσφυγών κατά του κατ’ οίκον περιορισμού του.

«Βρίσκομαι στο Εφετείο του Βουκουρεστίου για να μάθω εάν θα μείνω υπό κράτηση για ένατο μήνα», έγραψε ο Τέιτ στο Twitter την 1η Αυγούστου. «Τρεις μήνες φυλακή, έξι μήνες κλεισμένος στο σπίτι μου».

Ο Τέιτ, 36 ετών, συνελήφθη στις 29 Δεκεμβρίου στο Βουκουρέστι μαζί με τον Τριστάν και δύο Ρουμάνες – τη Λουάνα Ραντού, 32 ετών και την Τζορτζίνα Ναγκέλ, 28 ετών – ως ύποπτοι για διάφορα αδικήματα και τη σύσταση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος για την εκμετάλλευση θυμάτων.