ΚΟΣΜΟΣ

Άντριου Τέιτ: Απειλεί με μηνύσεις τα θύματα - Ζητάει από γυναίκα 300 εκατ. δολάρια

Άντριου Τέιτ: Απειλεί με μηνύσεις τα θύματα - Ζητάει από γυναίκα 300 εκατ. δολάρια
Associated Press

Ο Άντριου και ο Τρίσταν Τέιτ φυλακίστηκαν μετά από καταγγελίες σε βάρος τους για σωματεμπορία.

Με μηνύσεις απειλούν τα θύματα, που άνοιξαν το στόμα τους και τους κατήγγειλαν, τα αδέρφια Τέιτ, που συνεχίζουν να είναι υπό κράτηση στις φυλακές της Ρουμανίας. Ο Άντριου και ο Τρίσταν Τέιτ φυλακίστηκαν μετά από καταγγελίες σε βάρος τους για σωματεμπορία.

Παρά τις βαρύτατες κατηγορίες, όμως, γυρίζουν στην αντεπίθεση κατά κάποιων γυναικών που τους κατήγγειλαν. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι μία κοπέλα από τις ΗΠΑ, την οποία μήνυσαν μαζί με τους γονείς της για να την κάνουν να «σωπάσει».

Το ποσό που ζητούν αν δεν σταματήσει να μιλάει αγγίζει τα 300 εκατομμύρια δολάρια. Με επιστολή που στάλθηκε στον δικηγόρο της κοπέλας οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται: «Τον Απρίλιο του 2022, δηλώσατε ψευδώς σε τρίτους ότι ο πελάτης μας σας εμπορεύτηκε, σας κακοποίησε και σας κράτησε παρά τη θέλησή σας. Επαναλάβατε ψευδείς και δυσφημιστικές δηλώσεις στην αστυνομία, στα μέσα ενημέρωσης και σε έναν τρίτο πολίτη, που μένει στις ΗΠΑ σχετικά με τους αδελφούς Τέιτ».

Η Τίνα Γκλάντιαν, δικηγόρος των αδελφών, δήλωσε ότι το γεγονός ότι βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα δε θα πρέπει να τους αποτρέπει από το να διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματά τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπέντζμιν Μπουλ, ο οποίος εκπροσωπεί ορισμένους από τους μάρτυρες στην υπόθεση, δήλωσε ότι η επιστολή είχε σχεδιαστεί για ένα συγκεκριμένο σκοπό.