ΚΟΣΜΟΣ

Τομ Μπρέιντι και Ιρίνα Σάικ πέρασαν ένα ρομαντικό διήμερο στο Λονδίνο

Ιρίνα Σάικ, Τομ Μπρέιντι
Associated Press

Ο σταρ του NFL και πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Μπούντχεν, Τομ Μπρέιντι, και το μοντέλο Ιρίνα Σάικ, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, έμειναν την Κυριακή και τη Δευτέρα μαζί σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή Mayfair του Λονδίνου.

Ιρίνα Σάικ και Τομ Μπρέιντι φαίνεται πως πέρασαν ένα 48ωρο στο Λονδίνο αλλά έφυγαν ξεχωριστά από το ξενοδοχείο που διέμεναν.

Ο σταρ του NFL και πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Μπούντχεν, Τομ Μπρέιντι, και το μοντέλο Ιρίνα Σάικ, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, έμειναν την Κυριακή και τη Δευτέρα μαζί σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή Mayfair του Λονδίνου.

Ο Μπρέιντι εθεάθη να φεύγει από το πολυτελές ξενοδοχείο από μια πλαϊνή είσοδο στις 7:20 το πρωί της Τρίτης και να φεύγει και από τη χώρα. Η Ιρίνα Σάικ έφυγε πέντε λεπτά νωρίτερα από το ίδιο ξενοδοχείο.

Ο Τομ Μπρέιντι είχε φτάσει στο ξενοδοχείο το πρωί της Κυριακής, κάνοντας check in στις 02:00 τα ξημερώματα, αφού οδήγησε από το Μπέρμιγχαμ στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου.

Η Ιρίνα Σάικ εντοπίστηκε να φεύγει από την μπροστινή είσοδο του ξενοδοχείου στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας, πριν επιστρέψει ξανά στις 11:15 το πρωί.

Το ειδύλλιό τους ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας στα τέλη του περασμένου μήνα, όταν οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν να αγκαλιάζονται στο αυτοκίνητό του, αφού πέρασαν τη νύχτα μαζί.