ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Τα μοιραία δευτερόλεπτα της πτώσης του λεωφορείου – Τα τρία σενάρια της τραγωδίας

Ιταλία: Τα μοιραία δευτερόλεπτα της πτώσης του λεωφορείου – Τα τρία σενάρια της τραγωδίας
AP Photo

Ιταλία: Βαρύ πένθος σε όλη τη χώρα καθώς ένα λεωφορείο στη Βενετία έπεσε από γέφυρα παρασύροντας στον θάνατο 21 ανθρώπους, ενώ άλλοι 20 είναι τραυματίες. Τι συνέβη στα μοιραία δευτερόλεπτα της πτώσης. Ποια είναι τα σενάρια για τα αίτια του δυστυχήματος.

Σοκαρισμένη η Ιταλία από το τροχαίο δυστύχημα με την πτώση λεωφορείου από γέφυρα στη Βενετία. Τα μοιραία δευτερόλεπτα της πτώσης έχουν αποτυπωθεί στο βίντεο ντοκουμέντο που από το πρωί κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το λεωφορείο έχει καταγραφεί να κινείται με χαμηλή ταχύτητα, και ξαφνικά ενώ πάει να σταματήσει όπως και άλλα οχήματα στον αυτοκινητόδρομο, γέρνει και πέφτει από ύψος 15 μέτρων.

Το βίντεο ντοκουμέντο:

Το ζητούμενο είναι τι ήταν αυτό που οδήγησε στην τραγωδία και τον θάνατο των 21 ανθρώπων. Τι πήγε στραβά και το λεωφορείο βρέθηκε στο κενό από αυτό το ύψος.

Ο 40χρονος οδηγός του λεωφορείου ήταν έμπειρος στο επάγγελμα, καθώς είχε επτά χρόνια προϋπηρεσίας. Το λάθος απειρίας, συνεπώς, δεν είναι ανάμεσα στα σενάρια που επεξεργάζονται οι ιταλικές Αρχές. Αυτά είναι τρία, συγκεκριμένα:

  • Eμπλοκή άλλου οχήματος
  • Αποκοιμήθηκε ο οδηγός
  • Ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία