ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λορενς: Ολόγυμνη στην τελευταία της ταινία - Viral το στιγμιότυπο

Τζένιφερ Λορενς: Ολόγυμνη στην τελευταία της ταινία - Viral το στιγμιότυπο

Η Τζένιφερ Λόρενς πρωταγωνιστεί στην ταινία No Hard Feelings που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο

Εντελώς γυμνή εμφανίζεται η Τζένιφερ Λόρενς στην τελευταία ταινία που πρωταγωνιστεί «No Hard Feelings» με το στιγμιότυπο να έχει ήδη γινεί viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρόλο που η ταινία έχει κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από τον Ιούνιο, μόλις κυκλοφόρησε και στην πλατφόρμα Netflix στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα ακόμα περισσότεροι θεατές να δουν την ταινία και το ολόγυμνο πλάνο της ηθοποιούς έγινε θέμα συζήτησης.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δηλώνουν «σοκαρισμένοι» από την εντυπωσιακοί σκηνή, στην οποία η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έρχεται αντιμέτωπη με... ταραξίες σε μία παραλία, που της έκλεψαν όλα τα ρούχα.

Sony Pictures

Η ηθοποιός υποδύεται μία οδηγό Uber, που δεν έχει καν δικό της αυτοκίνητο. Βέβαια αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς κινδυνεύει να χάσει ακόμα και το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε. Έτσι, καθώς βρίσκεται σε απόγνωση αλλά και άφραγκη, απαντά στην αγγελία ενός πλούσιου ζευγαριού, που ψάχνει το κατάλληλο άτομο για να τονώσει την αυτοπεποίθηση του 19χρονου γιου τους.

Η Μάντι πρέπει να αποπλανήσει τον Πέρσι πριν φύγει για σπουδές, ωστόσο όπως αποδεικνύεται δεν πρόκειται για κάτι τόσο εύκολο, καθώς 19χρονος είναι ένας τύπος που βγαίνει με ένα σπρέι πιπεριού επάνω του πάντα, ενώ δεν πίνει ποτέ αλκοόλ.