ΚΟΣΜΟΣ

Μάθιου Πέρι: Η κρυφή ζωή στο Μπέβερλι Χιλς με προσωπικό βοηθό τον τελευταίο χρόνο της ζωής του

Μάθιου Πέρι: Η κρυφή ζωή στο Μπέβερλι Χιλς με προσωπικό βοηθό τον τελευταίο χρόνο της ζωής του
AP.

Νέες λεπτομέρειες για τους τελευταίους μήνες ζωής του αγαπημένου ηθοποιού, Μάθιου Πέρι.

Ο Μάθιου Πέρι, ο ηθοποιός που αγαπήθηκε περισσότερο μέσα από τη σειρά «Φιλαράκια», έζησε κάτω από άκρα μυστικότητα στο Λος Άντζελες μαζί με έναν προσωπικό του βοηθό κατά τον τελευταίο χρόνο της ζωής του, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail.

Ο ηθοποιός διέμενε σε ένα καταφύγιο στο Μπέβερλι Χιλς μαζί με τον Ιάπωνα βοηθό του, μόλις μερικές εβδομάδες πριν πεθάνει. Ο βοηθός του φέρεται να είναι εκείνος που εντόπισε το άψυχο σώμα του μέσα στο υδρομασάζ την 20η Οκτωβρίου, σύμφωνα με πηγές κοντά στον ηθοποιό.

Ο ηθοποιός νοίκιαζε το τρίκλινο σπίτι για 49.000 δολάρια τον μήνα για διάστημα μεγαλύτερο του ενός χρόνου, ενώ, το σπίτι του στο Pacific Palisades, αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων, βρισκόταν υπό ανακαίνιση.

Ο Μάθιου Πέρι ζούσε μαζί με τον Κένι Ιβουαμάσα, έναν προσωπικό βοηθό, στην επίσημη σελίδα του οποίου στο LinkedIn αναφέρεται ότι έχει βοηθήσει στη διαχείριση των υποθέσεων του ηθοποιού για περισσότερα από 25 χρόνια.

Ποια ήταν η «φύλακας άγγελος» του Μάθιου Πέρι τα τελευταία χρόνια της ζωής του

Ο Μάθιου Πέρι, που απεβίωσε την 29η Οκτωβρίου, είχε αναφερθεί στη στενή αλλά πλατωνική σχέση που είχε αναπτύξει με μία γυναίκα που δεν ήταν άλλη από την προσωπική του βοηθό, την Μπριάνα Μπρανκάτο.

Ο Πέρι ένιωθε απελπιστικά μόνος και λαχταρούσε να αποκτήσει οικογένεια και παιδιά, έστω και θετά. Τα τελευταία όμως 7 χρόνια είχε βρει στο πρόσωπο της Μπριάνκα τη φύλακα άγγελό, τον άνθρωπο που ήταν στο πλευρό του τις πιο δύσκολες στιγμές του.

Στο βιβλίο του αποκάλυψε ότι μία από τις πιο στενές, πολυετείς σχέσεις του ήταν με την 34χρονη Μπρανκάτο αν και ποτέ δεν την κατονόμασε, την περιέγραφε πάντα με το ψευδώνυμο «Έριν».

Έγραψε ότι ήταν η «καλύτερή μου φίλη», ότι «μου έσωσε τη ζωή» και ότι καθόταν ακόμη και δίπλα στο κρεβάτι του κάθε βράδυ για πέντε μήνες καθώς ανάρρωνε από τη διάτρηση που είχε υποστεί στο παχύ έντερο που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Η Μπριάνα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στο πρώτο όσο και στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου. Ο αείμνηστος ηθοποιός των Friends δήλωσε ότι η σχέση του με τη βοηθό του δεν έγινε ποτέ ρομαντική, αλλά γρήγορα έγινε μια από τις πιο στενές του «συντρόφους».

Σχετικές ειδήσεις