ΚΟΣΜΟΣ

Εκπρόσωπος IDF: «Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε την Χαμάς, όπου κι αν την βρίσκουμε»

Εκπρόσωπος IDF: «Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε την Χαμάς, όπου κι αν την βρίσκουμε»

«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την επιχείρησή μας. Θα γίνει οπουδήποτε υπάρχει η Χαμάς, συμπεριλαμβανομένου και του νότου» της Λωρίδας είπε ο Χαγκάρι στην τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων

Ο στρατός του Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει στόχους της Χαμάς, όπου και αν τους βρίσκει, ακόμα και στη νότια Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του IDF, Ντάνιελ Χαγκάρι, την ώρα που συνεχίζεται η χερσαία επιχείρηση στον βορρά του παλαιστινιακού θύλακα.

«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την επιχείρησή μας. Θα γίνει οπουδήποτε υπάρχει η Χαμάς, συμπεριλαμβανομένου και του νότου» της Λωρίδας είπε ο Χαγκάρι στην τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων. «Θα γίνει κατά τη στιγμή, τον τόπο και τις συνθήκες που θα είναι καλύτερες για τον στρατό», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα την ενημέρωση του εκπροσώπου του IDF, άντρες του ισραηλινού στρατού εντόπισαν δεκάδες βλήματα όλμου κρυμμένα σε νηπιαγωγείο στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Ο Χαγκάρι μάλιστα είπε ότι όπλα εντοπίστηκαν και σε χώρους δημοτικού σχολείου, όπου τα έκρυβαν μαχητές της Χαμάς.

Σε περιοχή της πόλης της Γάζας έχει εντοπιστεί πυρήνας μελών της παλαιστινιακής οργάνωσης, ενώ μετά την αναγνώρισή τους οι μαχητές της Χαμάς προσπάθησαν να διαφύγουν, όμως οι Ισραηλινοί στρατιώτες τους καταδίωξαν και τους εξολόθρευσαν με συμβολή μαχητικού αεροσκάφους.