ΚΟΣΜΟΣ

Ρόμπι Γουίλιαμς: 70χρονη θαυμάστρια πέθανε μετά απο πτώση σε συναυλία του στο Σίδνεϊ

Ρόμπι Γουίλιαμς: 70χρονη θαυμάστρια πέθανε μετά απο πτώση σε συναυλία του στο Σίδνεϊ

Μία 70χρονη «φαν» του Ρόμπι Γουίλιαμς πέθανε μετά από πτώση σε συναυλία του στο Σίδνεϊ. Είχε προηγηθεί ο θάνατος μίας θαυμάστριας σε σόου της Τέιλορ Σουίφτ στη Βραζιλία

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου St Vincent επιβεβαίωσε ότι η 70χρονη θαυμάστρια του Ρόμπι Γουίλιαμς πέθανε την Δευτέρα (20.11) αφότου έπεσε από έξι σειρές καθισμάτων μέσα στο στάδιο Allianz στο προάστιο Moore Park του Σίδνεϊ. Ο πρώην τραγουδιστής των Take That δεν έχει ακόμη σχολιάσει τον θάνατό της.

Η γυναίκα, η οποία ήταν γύρω στα 70, νοσηλεύτηκε για σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού έπεσε το βράδυ της έναρξης της περιοδείας του Γουίλιαμς στην Αυστραλία την περασμένη Πέμπτη.

Εκπρόσωπος των ιατρικών υπηρεσιών της Νέας Νότιας Ουαλίας είπε: «Γύρω στις 22:30 την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, οι διασώστες κλήθηκαν στην Driver Avenue, Paddington και περιέθαλψαν μια γυναίκα στα 70 της για τραύματα στο κεφάλι προτού τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο St Vincent σε κρίσιμη κατάσταση».

Ο Γουίλιαμς μετά την έναρξη της περιοδείας, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram με τη λεζάντα: «Είμαι πολύ τυχερός που με αγαπά τόσο πολύ *το κοινό μου*. Αλλά το Σίδνεϊ μου έδωσε τη μεγαλύτερη αγάπη που νομίζω ότι έχω λάβει ποτέ. Θα το αποθηκεύσω στην καρδιά μου για τις όμορφες νύχτες»

Η τραγωδία στο σόου της Τέιλορ Σουίφτ

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τον θάνατο μίας 23χρονης θαυμάστριας σε συναυλία της Tέιλορ Σουίφτ στη Βραζιλία. Η Άννα Κλάρες Μπενεβίδες Mατσάδο παρακολούθησε την περιοδεία Eras στο Ρίο ντε Τζανέιρο την Παρασκευή όταν αρρώστησε καθώς οι θερμοκρασίες μέσα στο στάδιο έφτασαν τους 50 βαθμούς Κελσίου (!), σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι διοργανωτές της συναυλίας Time4Fun ανέφεραν ότι η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε μια ώρα αργότερα. Γράφοντας στο Instagram αφού έμαθε το περιστατικό λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, η Σουίφτ έγραψε στο Instagram: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτά τα λόγια, αλλά με ραγισμένη καρδιά λέω ότι χάσαμε μία θαυμάστρια νωρίτερα απόψε πριν από το σόου μου.

«Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο συντετριμμένη είμαι από αυτό». Η Σουίφτ πρόσθεσε ότι δεν θα μιλήσει για το περιστατικό στη σκηνή, επειδή «την κυρίευσε η θλίψη». Ανέβαλε το σόου της βράδυ του Σαββάτου λόγω «ακραίων θερμοκρασιών».