ΚΟΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ: Περισσότερα από 130 εκατ. δολάρια θα κερδίσει μόνο από το Spotify

Τέιλορ Σουίφτ: Περισσότερα από 130 εκατ. δολάρια θα κερδίσει μόνο από το Spotify

Η Τέιλορ Σουίφτ επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι είναι η κορυφαία pop star του πλανήτη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2023 είναι η χρονιά της, καθώς ότι και να κάνει η Τέιλορ Σουίφτ και γίνεται επιτυχία και τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Από τη μια είναι η σχέση της με τον αστέρα του MFL Τράβις Κέλτσε, που θεωρείται πλέον το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και από την άλλη η επαγγελματική της επιτυχία, με την «Eras Tour» να είναι έτοιμη να σπάσει όλα τα ρεκόρ και αν γίνει η πιο επιτυχημένη περιοδεία όλων των εποχών.

Ωστόσο η 34χρονη pop star δεν σταματάει εκεί. Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Σουίφτ είναι η νέα «βασίλισσα» του Spotify, καθώς έχει ξεπεράσει ήδη τα 26 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως - περισσότερα από κάθε άλλο καλλιτέχνη.

Και, όπως έγινε γνωστό, όλη αυτή η επιτυχία της στο Spotify θα της αποφέρει περισσότερα από 130 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Μια είδηση που ήρθε να προστεθεί στην αποκάλυψη του Bloomberg News, το οποίο έκανε γνωστό ότι χάρη στην «Eras Tour» η αξία της Τέιλορ Σουίφτ έφτασε τα 1,1 δισεκατομμύρια.