ΚΟΣΜΟΣ

Μόναχο: Κραυγή αγωνίας από τους εγκλωβισμένους Έλληνες στο αεροδρόμιο – «Δεν έχουμε τίποτα»

Μόναχο: Κραυγή αγωνίας από τους εγκλωβισμένους Έλληνες στο αεροδρόμιο – «Δεν έχουμε τίποτα»
TWITTER.

«Κοιμόμαστε πάνω σε καρέκλες, πάνω στα πλακάκια, είμαστε οικονομικά χάλια», αναφέρουν Έλληνες που έχουν εγκλωβισθεί στο αεροδρόμιο του Μονάχου, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης.

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών στο αεροδρόμιο του Μονάχου, λόγω του χιονιά που έπληξε όλο το νότιο τμήμα της Γερμανίας και είχε ως αποτέλεσμα αρκετές πτήσεις να ακυρωθούν.

Παρ’ ότι σήμερα το πρωί (03/12) έγιναν κάποιες πτήσεις, υπήρξαν νέες «διακοπές στην εναέρια κυκλοφορία», σύμφωνα με την ανακοίνωση του αερολιμένα.

Έλληνες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι για τρίτη μέρα, περιγράφουν τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν, καταγγέλλοντας ότι «μάς παράτησαν στο αεροδρόμιο» και πως «μάς λένε να βρούμε ξενοδοχείο και να το πληρώσουμε από την τσέπη μας. Σε περίπτωση που βγούμε έξω από το αεροδρόμιο, δεν μπορούμε να ξαναγυρίσουμε».

Μία Ελληνίδα που είχε τελικό προορισμό το Μάντσεστερ με ενδιάμεση στάση το Μόναχο, τόνισε ότι «είναι ανήκουστο να μας εγκλωβίζουν εδώ πέρα και να μην μας βρίσκουν μία λύση να κοιμηθούμε, να κάνουμε ένα μπάνιο».

Σχετικές ειδήσεις