ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν: «Δεν πιέζω τα παιδιά μου να γίνουν επιχειρηματίες, θέλω μόνο να είναι ευτυχισμένα»

H Kιμ Καρντάσιαν
H Kιμ Καρντάσιαν
ΑΡ

Η Kιμ Καρντάσιαν λέει ότι «δεν θα πιέσει ποτέ» τα παιδιά της να γίνουν επιχειρηματίες. Θέλει να γίνουν «ο,τι τα κάνει ευτυχισμένα» τονίζει η σταρ των ριάλιτι και επιχειρηματίας

Η Kιμ Καρντάσιαν θέλει το καλύτερο για τα παιδιά της, ανεξάρτητα από τα μελλοντικά τους επαγγέλματα. Η σταρ των ριάλιτι και επιχειρηματίας μίλησε για την επαγγελματική της καριέρα στο τελευταίο επεισόδιο του Mavericks με τον Mav Carter, λέγοντας οτι δεν περιμένει τα παιδιά της Nορθ, 10, Σαιντ 8, Σικάγο, 5 και Ψαλμ, 4, να ακολουθήσουν αναγκαστικά τα επιχειρηματικά της βήματα.

«Θέλω να κάνουν ό,τι τους κάνει ευτυχισμένους», είπε η Καρντάσιαν στον CEO της SpringHill Company, όταν ρωτήθηκε αν είναι παρόμοια μητέρα με τη δική της διάσημη μαμά, Kρις Τζένερ. Συνέχισε εξηγώντας ότι τα ενδιαφέροντα του Nορθ και του Σαιντ έχουν ήδη διαμορφωθεί. «Βλέπω ήδη με τι ασχολούνται και μου αρέσει η δημιουργική τους ενέργεια και μπορώ να καταλάβω ίσως πού θα πάνε οι δύο μεγαλύτεροι μου», είπε η Kardashian. «Η Noρθ και ο Σαιντ σίγουρα νιώθουν δημιουργικοί».

Η ιδρύτρια της Skims είπε ωστόσο ότι είναι πολύ νωρίς για να εξηγήσεις τις κλίσεις των δύο μικρότερων παιδιών της. «Τα μικρά, Σικάγο και Ψαλμ; Αν ρωτήσετε τον Ψαλμ τι θέλει να κάνει, θέλει να γίνει οδηγός φορτηγού ή οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με φορτηγό», είπε. «Αυτή ειναι και η αγαπημένη του αποκριάτικη στολή για περίπου τρία χρόνια».

Μιλώντας για τη μικρότερη κόρη της, η σταρ των Kardashians πρόσθεσε ότι η Σικάγο ειναι «απλώς μια πριγκίπισσα» και δεν ξέρει τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια. «Αλλά σίγουρα το βλέπω στη Noρθ», συνέχισε «Και νομίζω ότι δεν θα την πιέσω ποτέ να κάνει τίποτα. Είναι σε ό,τι βρίσκει το πάθος της… Είναι περισσότερο τι την ενδιαφέρει».

Η ελευθερία της αυτή τόνισε, προέρχεται από την επιθυμία να προστατεύσει τη Nορθ και τα άλλα παιδιά της από ό,τι μπορεί, γνωρίζοντας τις πιέσεις του να μεγαλώνει κανείς στο προσκήνιο. «Μεγάλωσα τόσο φυσιολογικά, όχι στον κόσμο της φήμης. Δεν μπορούσα καν να το φανταστώ» είπε. «Θέλω να βεβαιωθώ ότι μπορώ να την προστατέψω όσο περισσότερο μπορώ, με τους γονείς της να είναι αυτοί που είναι».

Οι παρατηρήσεις της Kιμ έρχονται αφότου εμφανίστηκε στο σόου της να διδάσκει στη Νορθ την τέχνη της εποικοδομητικής κριτικής, αφού παραδέχτηκε ότι η μεγαλύτερή της κόρη της έχει τη συνήθεια να είναι «επικριτική». «Αυτό είναι απλώς το κλίμα της», είπε η μαμά τεσσάρων παιδιών, σημειώνοντας την τάση της Νορθ να λέει τα πράγματα πολύ ευθέως.

«Η Νορθ δεν θα πει ψέματα, και αυτό είναι εκπληκτικό. Έτσι προσπαθώ να της μάθω ότι δεν χρειάζεται απλώς να πηδάς και να εξολοθρεύεις ανθρώπους χωρίς λόγο. Υπάρχει τρόπος να το μαλακώσεις» «Υπάρχει τρόπος να είσαι ειλικρινής και να μην πληγώνεις τα συναισθήματα των ανθρώπων, οπότε θέλω να το μάθεις αυτό», είπε στη μεγαλύτερη κόρη της. «Επειδή υπάρχει τρόπος να πεις «Ξέρεις, μπορεί να μην μου αρέσει αυτό».