ΚΟΣΜΟΣ

«Ξαναχτύπησε» ο πρίγκιπας Λούις: Έκλεψε τα βλέμματα στη συναυλία των Χριστουγέννων και έγινε viral

«Ξαναχτύπησε» ο πρίγκιπας Λούις: Έκλεψε τα βλέμματα στη συναυλία των Χριστουγέννων και έγινε viral

Ο πρίγκιπας Λούις σβήνει... αναιδώς το κερί της αδερφής του Σάρλοτ στη συναυλία των Χριστουγέννων και γίνεται ξανά Viral

Απολαυστικός ήταν για ακόμα μια φορά ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Λούις ο οποίος έδωσε για ακόμα μια φορά την δική του... παράσταση.

Ο 5χρονος πιάστηκε από τις κάμερες να σβήνει το κερί της αδερφής του στην ετήσια συναυλία με τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα που διοργάνωσε η πριγκίπισσα Κέιτ, και έγινε αμέσως viral όπως κάθε φορά που εμφανίζεται!

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, ο πρίγκιπας Λούις και ο πρίγκιπας Τζορτζ συμμετείχαν στην εκδήλωση και μετά τη λειτουργία, ο άτακτος γαλαζοαίματος έσβησε το κερί της Σάρλοτ καθώς η μητέρα τους Κέιτ χαμογελούσε.

Ο Λούις φωτογραφήθηκε να φουσκώνει τα μάγουλά του σε μια προσπάθεια να σβήσει το κερί της μεγαλύτερης αδερφής του, καθώς εκείνη χαμογελούσε.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Λούις, το μικρότερο από τα παιδιά του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, κλέβει την παράσταση.

Ο τέταρτος στη σειρά για τον θρόνο έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής σε αρκετές περιπτώσεις σε βασιλικές εξόδους.

Όταν συμμετείχε στο Trooping the Color φέτος, ο νεαρός πρίγκιπας είχε όλα τα βλέμματα πάνω του καθώς κάλυπτε τη μύτη και το στόμα του, αφού... έπιασε μια μυρωδιά από περιττώματα αλόγου.

Στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, ο πρίγκιπας Λούις εντυπωσίασε για άλλη μια φορά στο Αβαείο του Ουέστμινστερ, καθώς τον είδαν να ζητωκραυγάζει για τον παππού του, τον βασιλιά Κάρολο.