ΚΟΣΜΟΣ

Σελίν Ντιόν: Θέλει να επιστρέψει στη σκηνή - «Κάνει κάθε μέρα φυσικοθεραπείες»

Σελίν Ντιόν: Θέλει να επιστρέψει στη σκηνή -  «Κάνει κάθε μέρα φυσικοθεραπείες»

Η Σελίν Ντιόν όπως έχει κάνει γνωστό η ίδια πάσχει από το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου

Την πιο σκληρή μάχη της ζωής της φαίνεται πως δίνει η Σελίν Ντιόν, η οποία θέλει να καταφέρει να επιστρέψει στα μουσικά πράγματα και να τραγουδήσει στη σκηνή ξανά, παρά το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου από το οποίο πάσχει.

Γιαυτό το λόγο καθημερινά εργάζεται πολύ έντονα με φυσικοθεραπείες και γιατρούς, προκειμένου να καταφέρει να επανακτήσει τον έλεγχο των δυνάμεών της.

Πηγή στο Us Weekly δήλωσε σχετικά «Η Σελίν είναι μαχήτρια». «Δεν έχει τόσο πολύ των έλεγχο των μυών της όσο πριν, αλλά δουλεύει με γιατρούς και φυσικοθεραπευτές για να γίνει καλύτερα».

«Η Σελίν έχει πάρει λίγο χρόνο προκειμένου να επικεντρωθεί στην υγεία της, ενώ σχεδιάζει να ανέβει ξανά στη σκηνή, όταν η ιατρική της ομάδα της ανάψει το πράσινο φως».

Άλλο πρόσωπο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας λέει ότι η Σελίν Ντιόν «παραμένει θετική και αισιόδοξη και κάνει καθημερινά φυσιοθεραπεία». «Το να επιστρέψει στη σκηνή με κάποιο τρόπο είναι το μόνιμο όνειρό της, ακόμα κι αν δεν μπορεί πλέον να τραγουδήσει, θέλει απλώς να δει αυτά τα λαμπερά πρόσωπα(σ.σ. των θεατών)».

Το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου από το οποίο πάσχει η 55χρονη ερμηνεύτρια είναι μία σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή, που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και σπασμούς, επώδυνους, οι οποίοι έρχονται και φεύγουν, αλλά με την πάροδο του χρόνου μπορεί να παρουσιάσουν επιδείνωση.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Σελίν Ντιόν ήταν την 1η Νοεμβρίου σε αγώνα χόκεϊ στο Λας Βέγκας με τους γιους της.

«Τα αγόρια μου και εγώ διασκεδάσαμε πολύ όταν είδαμε τους Montreal Canadiens μετά τον αγώνα χόκεϊ με τους Vegas Golden Knights στο Λας Βέγκας. Έπαιξαν τόσο καλά, τι παιχνίδι! Σας ευχαριστούμε που μας συναντήσατε μετά τον αγώνα, παιδιά. Ήταν αξέχαστο για όλους μας. Να έχετε μία υπέροχη σεζόν», έγραψε στην ανάρτησή της.