ΚΟΣΜΟΣ

Μάθιου Πέρι: Χρησιμοποιούσε εφαρμογή γνωριμιών και ζητούσε από κοπέλες ναρκωτικά και παυσίπονα

Μάθιου Πέρι: Χρησιμοποιούσε εφαρμογή γνωριμιών και ζητούσε από κοπέλες ναρκωτικά και παυσίπονα
Getty Images

Ο Μάθιου Πέρι έβρισκε τον τρόπο να προμηθευτεί ναρκωτικά και παυσίπονα ακόμα και όταν ήταν ύπο 24ωρη παρακολούθηση ή σε κατ' οίκον περιορισμό

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τον εθισμό του Μάθιου Πέρι, ο οποίος ακόμα και αν υποστήριζε για χρόνια ότι «είχε καθαρίσει» από τις ουσίες, όπως αποδείχθηκε τελικά, δεν έκανε ποτέ διάλειμμα από τις καταχρήσεις.

Μάλιστα ακόμα και όταν βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό ή υπό 24ωρη παρακολούθηση από ιατρική και νοσηλευτική ομάδα, ο Πέρι έβρισκε τον τρόπο να προμηθευτεί ναρκωτικά και παυσίπονα.

Εξάλλου αυτός ήταν και ο λόγος του θανάτου του, καθώς ο 54χρονος αγαπημένος «Τσάντλερ» έφυγε από τη ζωή μέσα στο υδρομασάζ του σπιτιού του τέλος Οκτωβρίου μετά από υπερβολική δόση κεταμίνης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Ζητούσε από κοπέλες να του πάνε ναρκωτικά και παυσίπονα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, ο ηθοποιός ακόμα και όταν ήταν σε 24 παρακολούθηση, 7 ημέρες την εβδομάδα από νοσηλευτική ομάδα, για να μην καταφύγει ξανά σε ουσίες, εκείνος μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, βρήκε τον τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτές.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός χρησιμοποιούσε την εφαρμογή Raya, μέσω της οποίας γνώριζε νεαρές κοπέλες, στις οποίες ζητούσε να τον «προμηθεύσουν» με ένα ισχυρό οπιοειδές παυσίπονο, στο οποίο ήταν εθισμένος.

«Συναντούσε κορίτσια σε εφαρμογές γνωριμίων και τις έβαζε να του τα φέρουν. Υπήρχε μια ομάδα γυναικών ηλικίας 21-25 ετών, που τις συναντούσε μέσω της Raya. Όταν βρίσκονταν, του έδιναν τα χάπια, κυρίως Oxycontin. Επίσης, είχε ένα είδος "δικτύου" από παλιές του φίλες, που του έδιναν παράνομα ναρκωτικά», υποστήριξε πηγή από το περιβάλλον του Πέρι στην βρετανική εφημερίδα.

«Έκανε παρέα μαζί τους και μετά από λίγο καιρό, τους έλεγε "μπορείς να μου φέρεις κάτι;". Μπορούσε να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν θα έκανε τίποτα λάθος. Προφανώς, έλεγε στα κορίτσια ότι χρειαζόταν τα φάρμακα για να θεραπεύσει τον πόνο του. Στο τέλος, αν δεν τις έπειθε, θα τα χάλαγε μαζί τους και θα προχωρούσε στην επόμενη», είπε η ίδια πηγή.