ΚΟΣΜΟΣ

Μάθιου Πέρι: «Κολλούσε τα χέρια στα γόνατα για να μην κάνει ναρκωτικά», λέει πρώην του

Μάθιου Πέρι: «Κολλούσε τα χέρια στα γόνατα για να μην κάνει ναρκωτικά», λέει πρώην του
Getty Images

Η πρώην σύντροφος του Μάθιου Πέρι περιγράφει πώς ο ηθοποιός προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στις ουσίες

Η πρώην σύντροφος του Μάθιου Πέρι, Κέιτι Έντουαρντας ισχυρίζεται, ότι ο ηθοποιός κολλούσε τα χέρια του στα γόνατά του σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να σταματήσει να παίρνει ναρκωτικά.

Η 47χρονη Έντουαρντς έβγαινε με τον σταρ του Χόλιγουντ το 2006, αφότου γνωρίστηκαν σε συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών, ενώ ακόμα και μετά τον χωρισμό τους παρέμειναν φίλοι και μάλιστα για ένα διάστημα ήταν και βοηθός του.

Σε συνέντευξη της στην βρετανική εφημερίδα The Sun θυμήθηκε να τον επισκέπτεται στο πικ του εθισμού του. «Ήμουν στο σπίτι του Μάθιου στο Hollywood Hills, ήταν σε άσχημη κατάσταση».

«"Φτιαχνόταν" όλη νύχτα με πληθώρα ναρκωτικών, κυρίως κρακ, κοκαΐνη και άλλες ουσίες. Εγώ τον βρήκα στον καναπέ, με τα χέρια του κολλημένα - με κόλλα - στα πόδια του. Ήταν απελπιστικά θλιβερό. Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω ασετόν και ελαιόλαδο για να του ξεκολλήσω τα χέρια», αποκαλύπτει και σοκάρει.

Η Έντουαρντς λέει ότι τα επακόλουθα ήταν τρομερά. «Ξεριζώναμε κυριολεκτικά τις τρίχες από τα πόδια του και είχε κόκκινα σημάδια επάνω του, ήταν φριχτό».

Η πρώην σύντροφος του Μάθιου Πέρι, Κέιτι Έντουαρντς

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτι Έντουαρντς μιλάει δημόσια για τον εθισμό του Πέρι.

Σε μία συνέντευξη το 2020, η 47χρονη υποστήριξε ότι ο ηθοποιός την χρησιμοποίησε για να του πάρει ναρκωτικά, ενώ ήταν έγκυος. «Ήμουν περίπου πέντε μηνών έγκυος και πήγαινα και αγόραζα ναρκωτικά για εκείνον. Συνήθιζε να λέει "Κανένας δεν θα σταματήσει μία έγκυο κοπέλα, μην ανησυχείς"».