ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόρενς: Γιατί έδιωξε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο από τον γάμο της

Τζένιφερ Λόρενς: Γιατί έδιωξε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο από τον γάμο της
AP

Η Τζένιφερ Λόρενς μίλησε για πρώτη φορά για την ημέρα του γάμου της 

Για την ημέρα του γάμου της μίλησε πρώτη φορά δημόσια η Τζένιφερ Λόρενς.

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε την ημέρα του μυστηρίου και της δεξίωσης ως «τόσο αγχωτική», εξηγώντας στο E News, ότι ξόδεψε πολύ χρόνο να ανησυχεί για την ικανοποίηση των καλεσμένων της, που η ίδια δεν κατάφερε να χαλαρώσει και να διασκεδάσει την σημαντική αυτή ημέρα για εκείνην και τον σύυγό της Cooke Maroney.

Όπως παραδέχθηκε μάλιστα, το να είναι νύφη ήταν «απαίσιο», ενώ δικαιολογήθηκε λέγοντας «Είναι τόσο αγχωτικό. Δεν διασκεδάζεις. Απλά σκέφτεσαι, "Περνά καλά ο ένας και ο άλλος;". Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο είχα φρικάρει με το αν κρυώνουν οι καλεσμένοι. Οι φίλοι μου έλεγαν πως κανείς δεν κρύωσε, αλλά ήταν ψέματα, αλλά η μαμά μου έλεγε: «Κάνει παγωνιά εκεί έξω, η γιαγιά σου παραλίγο να πεθάνει».

«Δεν τον θέλω εδώ»

Η 33χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε και μία λεπτομέρεια για τον ηθοποιό και φίλο της Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στις ταινίες Silver Linings Playbook, Joy και American Hustle, τον οποίο έδιωξε από την πρόβα του δείπνου, επειδή ήταν σίγουρη πως δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί.

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει: «Κοίταξα και είδα τον Βob, ο οποίος δεν γνωρίζει κανέναν και περιφερόταν κάπως και αμέσως σκέφτηκα: Όχι, δεν είναι αυτό που θέλει να κάνει. Δεν τον θέλω εδώ. Οπότε πήγα εκεί και του ψιθύρισα, του είπα: "Πήγαινε σπίτι σου" και ήταν καλός – μίλησε στους γονείς μου και ήταν ευγενικός – αλλά του είπα: "Πήγαινε". Αφού έφυγε, ένιωσα μεγάλη ανακούφιση».

Στη δεξίωση, όπου παρευρέθηκαν 150 καλεσμένοι, το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Adele, η Amy Schumer, η Cameron Diaz, οι Benji και Joel Madden, η Nicole Richie και η Kris Jenner, ενώ οι εορτασμοί κράτησαν μέχρι τις 5.30 το πρωί.

Ο πολυτελής γάμος της Λόρενς και του Μαρόνει έγινε στην έπαυλη Belcourt of Newport στο Rhode Island τον Οκτώβριο του 2019, ενώ το καλοκαίρι του 2022 το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι σχεδόν 2 ετών σήμερα.

«Έχω αλλάξει, μεγαλώνω»

Η ηθοποιός πρόσφατα διέψευσε γελώντας τις φήμες ότι έχει κάνει αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της, λέγοντας πως απλά μεγαλώνει και είναι φυσιολογικό να φαίνεται διαφορετική, αφού βρίσκεται πολύ καιρό στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Όπως είπε στο περιοδικό Interview: «Ξεκίνησα στα 19, οπότε κοιτάζω τις φωτογραφίες πριν και μετά από την ηλικία των 19 ετών και σκέφτομαι: Μεγάλωσα. Έχασα το βάρος της εγκυμοσύνης και το πρόσωπό μου άλλαξε”. Προφανώς, μεγαλώνω».