ΚΟΣΜΟΣ

Taylor Swift: Άγνοησε την Celine Dion τη στιγμή της βράβευσής της - Θύελλα αντιδράσεων

Taylor Swift: Άγνοησε την Celine Dion τη στιγμή της βράβευσής της - Θύελλα αντιδράσεων
(Photo by Amy Sussman/Getty Images)

Η Taylor Swift ανέβηκε ενθουσιασμένη να παραλάβει το βραβείο της στα Grammys, αγκάλιασε τους συνεργάτες της όμως αγνόησε την Celine Dion τη στιγμή της βράβευσής της στα Grammys

Τα βραβεία Grammys χάρισαν το βράδυ της Κυριακής απίστευτες στιγμές με τους θαυμαστές της Celine Dion να χαίρονται βλέποντας την τραγουδίστρια ξανά στη σκηνή έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας.

Η Celine Dion κλήθηκε να δώσει το βραφείο στην Taylor Swift η οποία κέρδισε το τέταρτο «άλμπουμ της χρονιάς» και έτσι πρόκειται για την πρώτη καλλιτέχνη με τις περισσότερες διακρίσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ωστόσο αντιδράσεις προκάλεσε όταν η νεαρή τραγουδίστρια ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο της ενθουσιασμένη, αγκαλιάζοντας τους συνεργάτες της και χωρίς να δώσει ίχνος σημασίας στην Celine Dion, η οποία της παρέδωσε το βραβείο και έφυγε από το κέντρο της σκηνής, αφού η Taylor την αγνόησε.

Η Celine Dion είχε αμήχανο βλέμμα καθώς περίμενε να υποδεχθεί την τραγουδίστρια και τελικά δεν εξέλαβε καμία αντίδρασή της.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές με το κοινό να καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά της Taylor Swift.

Παγκόσμια συγκίνηση για την εμφάνιση της Celine Dion

Eνθουσιώδους υποδοχής έτυχε η Σελίν Ντιόν έτυχε όταν εμφανίστηκε για να παρουσιάσει το καλύτερο άλμπουμ, σχεδόν ένα χρόνο αφότου αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις ζωντανές εμφανίσεις της, έχοντα διαγνωστεί με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή.

«Όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, το εννοώ πραγματικά από την καρδιά μου», είπε στο κοινό που την χειροκρότησαν όρθιοι με μεγάλη συγκίνηση.

Υπήρξε μια εξίσου ενθουσιώδης ανταπόκριση όταν η Ντιόν ανακοίνωσε το όνομα της Σουίφτ. Το ιστορικό επίτευγμα είναι πλέον ένα από τα πολλά που έχει σημειώσει η ποπ σταρ τα τελευταία χρόνια. Είπε ότι «θα ήθελα πολύ να σας πω ότι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή στη ζωή μου», αλλά η αλήθεια είναι πως όταν τελειώνω ένα τραγούδι, κάνω πρόβες ή ετοιμάζομαι να δώσω ένα σόου με κάνει εξίσου χαρούμενη.

«Για μένα το βραβείο είναι η δουλειά», είπε. «Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Το αγαπώ τόσο πολύ. Με κάνει τόσο χαρούμενη. Με συνταράσσει που κάνει μερικούς ανθρώπους χαρούμενους που ψήφισαν και για αυτό το βραβείο.»