ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Χαμογελαστός στο κόκκινο χαλί της τελετής απονομής των Bafta

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Χαμογελαστός στο κόκκινο χαλί της τελετής απονομής των Bafta
Getty Images

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρευρέθηκε μόνος του στα βραβεία του Βρετανικού Κινηματογράφου ως πρόεδρος της Ακαδημίας ενώ η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάρο και ο Βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να παρευρίσκεται στην σημερινή τελετή απονομής των Βραβείων Bafta, χωρίς την Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις 16 Ιανουαρίου και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί μόνος του.

Για την αποψινή εμφάνισή του ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου επέλεξε ένα βελούδινο μπλε σακάκι με παπιγιόν και λουστρίνια για την πιο λαμπερή βραδιά στο ημερολόγιο του βρετανικού κινηματογράφου.

Getty Images

Ο πρίγκιπας είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου από το 2010, ενώ η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη εμφάνισή της στην εκδήλωση το 2017.

Ο Ουίλιαμ φτάνοντας στο Royal Festival Hall απαθανατίστηκε να συνομιλεί με τα πλήθη που συγκεντρώθηκαν για να θαυμάσουν τους αγαπημένους τους σταρ.

Getty Images
Getty Images

Από τις βασιλικές ανακοινώσεις για την διάγνωση καρκίνου του Βασιλιά, την επέμβαση για τον προστάτη αλλά και την χειρουργική επέμβαση της Κέιτ, ο πρίγκιπας έχει παρευρεθεί σε κάποιες εκδηλώσεις, ενώ έδωσε μία ομιλία σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση για τον νέο στόλο ελικοπτέρων της Air Ambulance Charity του Λονδίνου, νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Getty Images

Αφότου έφτασε στα Bafta, ο πρίγκιπας εθεάθη να συνομιλεί με πολλά από τα αστέρια της Βρετανίας, συμπεριλαμβανομένου του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έδειχνε χαλαρός και μοίρασε χαμόγελα σε όσους τον προσέγγισαν, ενώ μέσα στην αίθουσα κάθισε δίπλα στην Κέιτ Μπλάνσετ, με την οποία απαθανατίστηκε να συνομιλεί περιμένοντας την έναρξη της τελετής.

Getty Images
Getty Images