ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Εργαζόμενος σε πιτσαρία σκότωσε το διευθυντή του και πέταξε το πτώμα στα σκουπίδια

Έγκλημα σε πιτσαρία
Έγκλημα σε πιτσαρία

Ο διευθυντής ενός τοπικού καταστήματος της Pizza Hut στο Μιλγουόκι δολοφονήθηκε άγρια από συνάδελφό του για μία επιταγή κληρονομιάς κληρονομιάς άνω των 7.000 δολαρίων στην κουζίνα του εστιατορίου

Ένας εργαζόμενος στην Pizza Hut στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν φέρεται να σκότωσε τον μάνατζέρ του στην κουζίνα του εστιατορίου αυτόν τον μήνα για μια επιταγή κληρονομιάς 7.000 δολαρίων που το θύμα είχε εξαργυρώσει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με τις αρχές του Ουισκόνσιν.

Ο Κάβον Ίνγκραμ κατηγορήθηκε για την ανθρωποκτονία του 55χρονου Άλεξ Στένγκελ, του οποίου το πτώμα πετάχτηκε αργότερα σε έναν κάδο απορριμμάτων έξω από την πιτσαρία στις αρχές Φεβρουαρίου, είπε η αστυνομία. Η αστυνομία του Νότιου Μιλγουόκι έλαβε κλήση για ένα πτώμα στην περιοχή των απορριμμάτων, όπου οι αστυνομικοί ακολούθησαν στη συνέχεια τα ίχνη του αίματος προς την κουζίνα, αναφέρει μια ποινική καταγγελία, σύμφωνα με αναφορές.

Αρκετές μέρες νωρίτερα, ο Στένγκελ εξαργύρωσε μια επιταγή 7.000 δολαρίων και στη συνέχεια έδειξε το σωρό λογαριασμών δολαρίων σε συναδέλφους, συμπεριλαμβανομένου του Iνγκραμ, σύμφωνα με μια ποινική καταγγελία που έλαβε η Milwaukee Journal Sentinel. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι τα χρήματα κρύβονται πίσω από τη μοιραία συνάντηση.

Ο Στένγκελ πυροβολήθηκε και ο λαιμός του κόπηκε με επιπλέον τραύματα από μαχαίρι γύρω από το λαιμό του, ανέφερε το δίκτυο WISN. Η αστυνομία φέρεται να πιστεύει ότι δέχθηκε θανάσιμα επίθεση στην κουζίνα πριν τον τυλίξουν σε μια σακούλα σκουπιδιών και τον πετάξουν σε έναν κάδο σκουπιδιών που ήταν έξω από το μαγαζί.

Το πορτοφόλι, τα κλειδιά και το κινητό του είχαν εξαφανιστεί, ανέφερε η Journal Sentinel. Ο Ίνγκραμ, 31 ετών, από το Μιλγουόκι, συνελήφθη αφότου οι αρχές είπαν ότι εντοπίστηκε σε βίντεο παρακολούθησης να σέρνει έναν κάδο σκουπιδιών από το σημείο του φαστ φουντ στους κάδους γύρω στις 10:30 π.μ. στις 5 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την ποινική καταγγελία.

Ο Ίνγκραμ προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του φεύγοντας νωρις από τη δουλειά και αφού φέρεται να έσυρε το πτώμα έξω και έστειλε μηνύματα από το τηλέφωνό του σε έναν περιφερειακό διευθυντή, ανέφερε η εφημερίδα. Ο Ίνγκραμ αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού. Αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για απόκρυψη πτώματος, ένοπλη ληστεία και κατοχή πυροβόλου όπλου από δράστη, σύμφωνα με αναφορές.