ΚΟΣΜΟΣ

«Δαιμονικό» έγκλημα στη Βραζιλία: 13χρονη βοήθησε τον φίλο της να κατακρεουργήσουν την μάνα της

«Δαιμονικό» έγκλημα στη Βραζιλία: 13χρονη βοήθησε τον φίλο της να κατακρεουργήσουν την μάνα της
Φωτ.: Unsplash

Επειδή η μητέρα της είχε διαφωνήσει με τη μετακόμισή της με τον φίλο της - Το πτώμα βρέθηκε στο ψυγείο 

Μόλις λίγες μέρες πριν από την γιορτή της γυναίκας σε ένα φρικαλέο περιστατικό στη Βραζιλία, ένα 13χρονο κορίτσι ομολόγησε ότι βοήθησε τον παιδεραστή φίλο της να σκοτώσει τη μητέρα της και να βάλει το πτώμα στο ψυγείο.

Το αδιανόητο έγκλημα από το 13χρονο κορίτσι στο Maceio της Βραζιλίας έγινε αφού η μητέρα της, Flavia dos Santos Carneiro, είχε διαφωνήσει με τη μετακόμισή της με τον φίλο της, γράφει η βρετανική Mirror.

To 13χρονο κορίτσι είπε στην αστυνομία ότι κρατούσε τη μητέρα της κάτω, ενώ ο 22χρονος σύντροφός της τη μαχαίρωνε αφού τη χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός έντονου καβγά.

Στη συνέχεια έστειλε μηνύματα WhatsApp στους συναδέλφους της μητέρας της στη δουλειά λέγοντας ότι ήταν άρρωστη για να τους αποπροσανατολίσει και να μην ανησυχούν για το πού βρισκόταν.

Το πτώμα στο ψυγείο

Αλλά ένας οδηγός φορτηγού σήμανε κυριολεκτικά συναγερμό στις αρχές όταν ο πατέρας της φερόμενης ως δολοφόνου τον προσέλαβε για να μετακινήσει το ψυγείο τέσσερις ημέρες αργότερα και να το πετάξει σε δάσος.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε αργότερα από την αστυνομία μέσα στο ψυγείο. Το έγκλημα έχει προκαλέσει σοκ στο Maceio, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της βραζιλιάνικης παράκτιας πολιτείας Alagoas. Η αστυνομία δήλωσε ότι η έφηβη κόρη της Flavia είχε ομολογήσει τη δολοφονία την Τρίτη και ότι είχε βοηθήσει τον φίλο της να καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Thiago Prado αποκάλυψε ότι ο φίλος της 13χρονης ομολόγησε επίσης και δήλωσε ότι η κόρη του θύματος «κράτησε τα χέρια της μάνας της κάτω και του έδωσε το μαχαίρι πριν τη μαχαιρώσει στο κεφάλι, το λαιμό και το στήθος».

Ο δολοφόνος έχει εν τω μεταξύ περιγραφεί ως χρήστης ναρκωτικών, τον οποίο το θύμα είχε αποκλείσει από το σπίτι της.