ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Συρρέουν στο κάστρο του Ουίνδσορ οι θαυμαστές της και αφήνουν λουλούδια και γράμματα

Κέιτ Μίντλετον: Συρρέουν στο κάστρο του Ουίνδσορ οι θαυμαστές της και αφήνουν λουλούδια και γράμματα
Αρχείου - AP

Συγκλονισμένοι οι θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον της εύχονται ταχεία ανάρρωση

Οι θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον συρρέουν στο κάστρο του Ουίνδσορ σε μία συγκινητική εκδήλωση υποστήριξης μετά τη διάγνωση καρκίνου της πριγκίπισσας και αφήνουν λουλούδια και γράμματα.

Φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τουρίστες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας, έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ, λίγο αφότου η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε μ' ένα συγκλονιστικό βίντεο ότι έχει καρκίνο.

Πολλοί απ’ αυτούς έκαναν λόγο για σοκ μετά τη «βόμβα» του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον, ενώ αρκετοί ελπίζουν πως το εν λόγω βίντεο θα βάλει τέλος στις άγριες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της μελλοντικής βασίλισσας.

Η Linda Boby ταξίδεψε περισσότερα από 100 μίλια δυτικά για να εκφράσει την υποστήριξή της στη βασιλική οικογένεια, που ήδη συγκλονίζεται από τη διάγνωση καρκίνου του Βασιλιά Καρόλου. Η ίδια είπε: «είναι σοκ! Είναι μια τόσο νεαρή κυρία και της αξίζει η ιδιωτικότητα. Χαίρομαι που βγήκε και είπε κάτι που μπορεί να σταματήσει τις εικασίες όλων». Συμπλήρωσε πως «έχω σοκαριστεί. Έπρεπε να το κρατήσουν μυστικό, καθώς τα παιδιά τους είναι μικρά. Ελπίζω ότι όλα τα πάνε καλά».

Η Ann Anderson, από το Έσεξ επαίνεσε την κίνηση της Κέιτ Μίντλετον. Η 75χρονη γυναίκα είπε: «Σκέφτηκα ότι ήταν τρομερό για εκείνη να το κάνει μόνη της. Πώς είναι να κάθεσαι σε παγκάκι, τόσο νέα, και να μιλάς μόνο για την υγεία σου!». Πρόσθεσε: «Η καρδιά μου είναι κοντά της, κοντά και στον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Πόσα έχει περάσει κι αυτός! Πραγματικά, δεν χρειάζεται άλλα».

Η Clementine Black, μια 49χρονη σύμβουλος επιχειρήσεων από το Ουίνσδορ είπε: «Είμαι απίστευτα αναστατωμένη. Λυπάμαι πραγματικά για τα παιδιά της. Όλοι πρέπει να θυμούνται ότι είναι μητέρα».

Οι θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον θα πρέπει να περιμένουν μια «αναπόφευκτη μείωση» των επίσημων δεσμεύσεων τόσο με τον Βασιλιά Κάρολο όσο και με την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Το δίδυμο είναι πιθανό να μείνει εκτός δράσης για κάποιο χρονικό διάστημα, όπως είπε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Majesty, Joe Little, συμπληρώνοντας ότι θα είναι «μια σημαντική στιγμή για τη μοναρχία».

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον είπε νωρίτερα στη The Mirror: «Ο πρίγκιπας θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά του όταν λάβει άδεια», ενώ αναφορικά για την Κέιτ Μίντλετον είπε πως «είναι σε καλή διάθεση και επικεντρώνεται στην πλήρη ανάρρωσή της».

*Με πληροφορίες από Mirror