ΚΟΣΜΟΣ

Σωλήνας πισίνας ξενοδοχείου «ρούφηξε» παιδί – Νεκρό 8χρονο κορίτσι

Σωλήνας πισίνας ξενοδοχείου «ρούφηξε» παιδί – Νεκρό 8χρονο κορίτσι
Φωτ.: Unsplash

Η Αλίγια Τζάικο, οκτώ ετών, βρέθηκε νεκρή μέσα στον σωλήνα μιας πισίνας

Σοκαριστικός ήταν ο θάνατος για ένα 8χρονο κορίτσι που έσβησε σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου αφού το «ρούφηξε» σωλήνας πλάτους ενός μέτρου.

Η Αλίγια Τζάικο, οκτώ ετών, βρέθηκε νεκρή μέσα στον σωλήνα μιας πισίνας σε ξενοδοχείο μετά από ένα περιστατικό φρίκης στο Χιούστον του Τέξας. Αιτία θανάτου της ήταν «πνιγμός και ασφυξία». Το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής Επιστήμης της κομητείας Χάρις κήρυξε το περιστατικό ως ατύχημα, ανέφερε η Mirror.

Περαιτέρω επιθεωρήσεις της πισίνας διαπίστωσαν πολλαπλές παραβιάσεις και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης περιέγραψαν τον σωλήνα πλάτους ενός μέτρου ως δυσλειτουργικό.

Η μητέρα του κοριτσιού, Ντανιέλα έγραψε στο Facebook: «Λένε ότι όλοι έχουμε σημαδεμένη τη μοίρα μας... αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η δική σου ήταν έτσι. Σ' ευχαριστώ, αγάπη μου, για τα οκτώ χρόνια που μου έδωσες στο πλευρό σου. Σ' ευχαριστώ, κορίτσι μου, που μου έμαθες τι σημαίνει αγάπη και ευγενική καρδιά».

Η αναζήτηση της μικρής κράτησε 13 ώρες, καθώς η πισίνα άδειασε και μια κάμερα στάλθηκε μέσα από έναν σωλήνα, όπου αργότερα βρήκαν την παγιδευμένη οκτάχρονη.