ΚΟΣΜΟΣ

Το... φάντασμα του Λίνκολν κινείται ακόμα στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου

Το... φάντασμα του Λίνκολν κινείται ακόμα στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου

Πρόσωπα που εργάζονταν για δεκαετίες στον Λευκό Οίκο αποκαλύπτουν πως είχαν δει το φάντασμα του Αβραάμ Λίνκολν να περιφέρεται στους διαδρόμους του κτιρίου - «Επιστρέφει, όταν νιώθει ότι η χώρα είναι σε ανάγκη ή σε κίνδυνο»

Μια πρώην ειδική πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που συνέβαλε στην παροχή ασφάλειας κατά τη διάρκεια των κυβερνήσεων Κλίντον, Μπους και Ομπάμα ισχυρίζεται με βεβαιότητα πως ο Λευκός Οίκος είναι στοιχειωμένος.

Πρόκειται για την Evy Poumpouras (δείτε τη συνέντευξή της στο Newsbomb.gr εδώ), η οποία ανέφερε πως τα πιο τρομακτικά πράγματα που συνάντησε κατά τη θητεία της, δεν ήταν οι τρομοκράτες, αλλά οι μαρτυρίες του προσωπικού του Λευκού Οίκου, μέλη εκ του οποίου είχαν υπηρετήσει για δεκαετίες στα πόστα τους. Σύμφωνα μ’ αυτές τις μαρτυρίες λοιπόν, στο κτίριο του Λευκού Οίκου είχαν σημειωθεί… υπερφυσικά περιστατικά.

Η Evy είπε στον podcaster Mike Ritland: «Μου έλεγαν όταν είχα βάρδια τα μεσάνυχτα: "Ω ναι, υπάρχουν φαντάσματα εκεί κάτω". Συμπλήρωναν: "Δεν ακούς τα πλήκτρα τη νύχτα;"»

Λέγεται ότι πολλά πνεύματα στοιχειώνουν το εμβληματικό κτίριο, με πιο αξιοσημείωτο τον Αβραάμ Λίνκολν. Η Γκρέις Κούλιτζ ισχυρίστηκε ότι είδε τον ηγέτη που δολοφονήθηκε να κοιτάζει έξω από το παράθυρο του γραφείου του. «Λένε ότι ο Λίνκολν επιστρέφει πάντα όποτε νιώθει ότι η χώρα βρίσκεται σε ανάγκη ή σε κίνδυνο», πρόσθεσε ο κυνηγός φαντασμάτων Τζάρεντ Μπροουτς. «Λένε ότι απλώς ανεβοκατεβαίνει τους διαδρόμους του δεύτερου ορόφου, χτυπάει τις πόρτες και στέκεται δίπλα στα παράθυρα».

Ωστόσο, η Evy είπε ότι παρόλο που άκουγε συχνά παράξενες φωνές και ανεξήγητα βήματα στον Λευκό Οίκο, ενώ εργαζόταν στο τμήμα ασφαλείας του προέδρου Ομπάμα, δεν είπε ποτέ σε κανέναν για τις υπερφυσικές συναντήσεις της. «Ήθελα να κρατήσω τη δουλειά μου», γέλασε. Συμπλήρωσε πως «υπάρχει μια φωτογραφία του Κένεντι, όπου κοιτάζει προς τα κάτω. Υπήρχαν στιγμές που περνούσες και έτρεμες από φόβο». Πρόσθεσε επίσης πως «το σπίτι είναι ήσυχο», ενώ το παραλλήλισε με μουσείο. «Είναι τεράστιο, ωστόσο κάποιες στιγμές σαν αυτές που ανέφερα ήταν λιγάκι τρομακτικές».

*Με πληροφορίες από Dailystar