Αφγανιστάν: Την μαχαίρωσε επειδή τόλμησε... να εργαστεί

Newsbomb

Ακόμη ένα περιστατικό ακραίου παραλογισμού και απίστευτης βιαιότητας σημειώθηκε στο Αφγανιστάν, όπου μία γυναίκα μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον σύζυγό της, επειδή πολύ απλά...τόλμησε να εργαστεί.

«Η Κουλσούμ, η οποία χρησιμοποιούσε μόνον ένα όνομα, δέχθηκε οκτώ μαχαιριές από τον σύζυγό της την Παρασκευή, διότι εργαζόταν. Συλλάβαμε τον φονιά, τον σύζυγό της Άμπντουλ Ραχίμ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

«Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, ήταν παντρεμένη τα τελευταία έξι χρόνια και είχε επανειλημμένως υποστεί βασανιστήρια από τον σύζυγό της, με τον οποίον διαπληκτιζόταν συχνά», τόνισε ο ίδιος.

«Η κόρη μου δολοφονήθηκε, είναι νεκρή. Είδα το κορμί της μετά την ωμή δολοφονία της», είπε κλαίγοντας κάτω από το μαύρο πέπλο που της σκέπαζε το πρόσωπο η μητέρα της.

«Είδα πώς σκότωσε τη μητέρα μου, θα πρέπει να τον σκοτώσουν με τον ίδιον τρόπο, να τον μαχαιρώσουν μέχρι θανάτου», είπε η μικρή κόρη του θύματος.

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 100 υποθέσεις βίας κατά γυναικών έχουν καταγραφεί στο δυτικό Αφγανιστάν το 2012, σύμφωνα με τον τοπικό διευθυντή της επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved