Η Σάντι δεν πτόησε τον Ρόμνεϊ...

Newsbomb

Σε αντίθεση με τον αντίπαλό του, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος λόγω του τυφώνα Σάντι διέκοψε την περιοδεία του, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την αμερικανική προεδρία Μιτ Ρόμνεϊ θα συνεχίσει αύριο κανονικά την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο Ρόμνεϊ θα μεταβεί αύριο στη Φλόριδα, πραγματοποιώντας προεκλογικές συγκεντρώσεις στο πλευρό του κυβερνήτη της Πολιτείας Τζεμπ Μπους, αδελφού του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους του νεώτερου.

Αντίθετα με τον Ρόμνεϊ, ο Αμερικανός πρόεδρος ματαίωσε κάθε προεκλογική του συγκέντρωση και θα παραμείνει αύριο στον Λευκό Οίκο προκειμένου να συντονίσει το έργο των ομοσπονδιακών υπηρεσιών.

Ωστόσο, ο Ρόμνεϊ συμμετείχε σήμερα στη συλλογή τροφίμων και χρημάτων για τον Ερυθρό Σταυρό, σε ένα αθλητικό κέντρο στο Κέτερινγκ του Οχάιο, όπου επρόκειτο να πραγματοποιήσει κομματική συγκέντρωση.

«Οι καρδιές μας είναι βαριές με όλα τούτα τα δεινά που έχουν επιπέσει σε μεγάλο τμήμα της χώρας μας», δήλωσε ο Ρόμνεϊ.

Σημειώνεται ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος απέφυγε συστηματικά να απαντήσει στις επανειλημμένες ερωτήσεις για τις θέσεις του σχετικά με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για τις Καταστάσεις Κρίσεων (FEMA), της οποίας τον προϋπολογισμό φερόταν πρόθυμος να μειώσει το 2011.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved