Βίντεο: Γείτονας δεν τους άνοιξε την πόρτα και πνίγηκαν οι 2 γιοι της!

Newsbomb

Συγκλονίζει τις ΗΠΑ ο τραγικός θάνατος δύο μικρών αγοριών, τεσσάρων και δύο ετών, από το καταστροφικό περασμα του τυφώνα Sandy.

Η μητέρα από το Staten Island της Νέας Υόρκης, ανήσυχη για τον τυφώνα έβαλε τα δύο αγοράκια, τον Μπράντον και τον Κόνορ, στο αυτοκίνητο και ετοιμαζόταν να φύγει για ένα πιο ασφαλές μέρος, στο Μπρούκλιν, όπου ζει η αδελφή της.

Όμως, ακριβώς εκείνη τη στιγμή υπερχείλισε ο ποταμός. Τότε η μητέρα έβγαλε τα ανήλικα αγοράκια από το αυτοκίνητο και τα έβαλε στην οροφή, τα κρατούσε στην αγκαλιά της και προσπαθούσε να βρει βοήθεια.

Αφού δεν μπορούσε να βρει κανέναν να τη βοηθήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, πλησίασε ένα δέντρο και κρατιόταν από τα κλαδιά του ενώ ταυτόχρονα κρατούσε τους γιους της. Η αστυνομία δήλωσε ότι το έκανε αυτό επί ώρες. Μετά ανέβηκε σε ένα σπίτι, χτύπησε την πόρτα και παρακάλεσε να τους αφήσει να μπουν.

Όπως κατήγγειλε στις αρχές η μητέρα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν τους άφησε να μπουν μέσα!!! Φυσικά, η μητέρα δέν περίμενε αυτή την απάνθρωπη αντίδραση του... Μέσα στον πανικό της και προκειμένου να γλιτώσει τα παιδιά της, στάθηκε πάνω σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι του σπιτιού, και προσπάθησε να σπάσει το παράθυρο για να μπει μέσα.

Δυστυχώς όμως η μητέρα δεν τα κατάφερε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές της. Τα νερά έφτασαν στο σημείο που βρισκόταν και παρέσυραν τους γιους της, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί λίγη ώρα αργότερα.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved