ΚΟΣΜΟΣ

Εταιρεία στις ΗΠΑ κατασκευάζει καταφύγια για το τέλος του κόσμου!

Εταιρεία στις ΗΠΑ κατασκευάζει καταφύγια για το τέλος του κόσμου!

Και ενώ η 21η Δεκεμβρίου πλησιάζει, ορισμένοι αποφασίζουν να... εκμεταλευτούν την κατάσταση!

Στη Φλόριντα δημιουργήθηκε η εταιρία που κατασκευάζει, όπως υποστηρίζουν, την απόλυτη προστασία για όταν έρθει μια μεγάλη φυσική καταστροφή.

Το κόστος: 50.000 ευρώ!

Φανερά επηρεασμένοι από ταινίες του Χόλιγουντ, όπως το "2012", οι κατασκευαστές των συγκεκριμένων καταφυγίων παρέχουν ένα πολυτελές κατάλυμα για όσους έχουν να δώσουν τα χρήματα για να το αποκτήσουν.

Οι αγοραστές των καταφυγίων, τα οποία βρίσκονται μέσα σε μεταλλικούς σωλήνες, μπορούν να τα τοποθετήσουν 6 μέτρα κάτω από το έδαφος.

Όταν λοιπόν έρθει η καταστροφή του κόσμου, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να χαλαρώσουν με ασφάλεια και άνεση στα καταφύγια που διαθέτουν τηλεοράσεις, κουζίνα και όλες τις ανέσεις ενώ έχει και κάμερα για να βλέπουν τι γίνεται στον πάνω κόσμο.

Ένα μειονέκτημα των κατασκευών της εταιρείας είναι ότι οι σωλήνες δεν διαθέτουν... ντουζιέρα. Αλλά τι είναι η έλλειψη μπάνιου μπροστά στη σωτηρία;

Έξτρα πολυτέλεια αποτελούν οι είσοδοι και στις δύο μεριές του σωλήνα, με το συγκεκριμένο σχέδιο, σύμφωνα με την επιχείρηση, να επιτρέπει στους κατοίκους που έχουν και γείτονες, να "πηδούν" από το ένα καταφύγιο στο άλλο...

Τι άλλο θα δούμε;

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε: Αυτά είναι τα 3 μέρη που θα σωθούν μετά το τέλος του κόσμου!

21 Δεκεμβρίου 2012: Χωριό στην Τουρκία θα...γλυτώσει από την συντέλεια

Τι θα γίνει στις 21-12 του 2012