ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Δάσκαλος έδεσε τα μάτια των μαθητών του και τους τάισε σπέρμα

ΣΟΚ: Δάσκαλος έδεσε τα μάτια των μαθητών του και τους τάισε σπέρμα

Αποζημίωση μαμούθ, ύψους 6,9 εκατομμυρίων δολαρίων, επιδίκασε δικαστήριο του Λος Άντζελες σε ένα 14χρονο αγόρι που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από το δάσκαλό του στο δημοτικό.

Ο δάσκαλός του Φόρεστ Στομπ εκτίει 16ετή ποινή σε φυλακή του Λος Άντζελες, καθώς κρίθηκε ένοχος για τις κατηγοριες σεξουαλικής κακοποίησης. Ο ίδιος είχε δηλώσει αθώος.

Ο μαθητής κατηγόρησε το δάσκαλο που είχε στην πέμπτη δημοτικού, ότι τον κακοποιούσε σεξουαλικά επί μήνες, μέχρι να συλληφθεί. Ο δάσκαλος στην αρχή της χρονιάς κέρδισε την εμπιστοσύνη του παιδιού και στη συνέχεια της οικογένειάς του, με δώρα και ημερήσιες εκδρομές σε πάρκα ψυχαγωγίας. Κάθε φορά, πριν επιστρέψει τον 10χρονο τότε μαθητή στο σπίτι, τον κακοποιούσε μέσα στο αυτοκίνητο. Η οικογένεια εκτιμούσε τόσο πολύ το ενδιαφέρον του δασκάλου, που ο πατέρας του παιδιού ζήτησε από τον Στομπ να γίνει πνευματικός πατέρας του μικρού. Τότε μόνο το αγόρι αποκάλυψε στον πατέρα του τι συνέβαινε πραγματικά.

Ανάμεσα στα ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του δασκάλου, ήταν και ένα βάζο με βαζελίνη, το οποίο ο Στομπ φύλαγε στην έδρα του, μέσα στην τάξη. Εκεί βρέθηκε γενετικό υλικό του μαθητή, γεγονός που σημαίνει ότι χρησιμοποιούσε τη βαζελίνη ως λιπαντικό για να κακοποιεί σεξουαλικά το αγόρι ακόμα και μέσα στο σχολείο.

Αυτή τη στιγμή, στο Λος Άντζελες εκκρεμούν 200 υποθέσεις σχετικές με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Ανάμεσα σε αυτές, υπάρχει μία ακόμα φρικτή ιστορία, στην οποία ένας άλλος δάσκαλος φέρεται να τάισε τους μαθητές του με σπέρμα, αφού τους είχε κλείσει τα μάτια με μαντήλια!