Δεν φαντάζεστε πώς κατάφερε να γίνει πλούσιος!

Newsbomb

Κάποιοι μπορεί να χαρακτηρίσουν τον JasonSadler τρελάρα...

Ο ίδιος πάντως έγινε γνωστός -και πλούσιος- για τον ανορθόδοξο τρόπο που προσεγγίζει το μάρκετινγκ.

Το 2009 είχε την πρώτη "φαεινή" ιδέα: να φοράει μπλουζάκια που θα διαφημίζουν επιχειρήσεις. Ετσι δημιούργησε την εταιρεία I wear your shirt, μέσω της οποίας μπορεί να «νοικιάσει» κανείς τις υπηρεσίες και το σώμα του πολυμήχανου Jason.

Ο 30χρονος κυκλοφορεί παντού φορώντας το μπλουζάκι με το λογότυπο των εταιρειών που διαφημίζει και ανεβάζει τα σχετικά χιουμοριστικά βίντεο στο YouTube, το Twitter και το Facebook, όπου έχει χιλιάδες ακόλουθους. Η εταιρεία του πήγε τόσο καλά ώστε προσέλαβε άλλους τέσσερις πιτσιρικάδες που λειτουργούν ως ζωντανές διαφημιστικές πινακίδες. Πριν από λίγες εβδομάδες ο Jason ξαναήρθε στη δημοσιότητα καθώς αποφάσισε να πουλήσει το επώνυμό του.

Δημιούργησε την ιστοσελίδα www.buymylastname.com και άρχισε να δέχεται προσφορές. Τελικά ο πλειοδότης έδωσε 45.500 δολάρια και σύντομα ο Jason θα πάρει το επίθετο Headsets.com.

Ο ίδιος δηλώνει ότι το όλο εγχείρημα ήταν μια τρελή περιπέτεια και υπογράφει πλέον με το νέο του όνομα που θα επισημοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου του 2013...

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved