Τα πιο... όμορφα «κακά κορίτσια» ποζάρουν κατά τη σύλληψή τους

Newsbomb

Για τις περισσότερες γυναίκες, μια φωτογραφία σύλληψης είναι η πιο ντροπιαστική φωτογραφία που θα βγάλουν ποτέ στη ζωή τους.


Για τις παρακάτω γυναίκες, ωστόσο, οι φωτογραφίες σύλληψης αποτελούν καθημερινότητα.

Πρόσφατα, φωτογραφίες από celebrities όπως η Ρις Γουίδερσπουν και η Λίντσεϊ Λόχαν τέθηκαν στη δημοσιότητα, παρουσιάζοντας τις σταρ του Χόλυγουντ να παίρνουν την απαραίτητη πόζα μπροστά στον φακό της αστυνομίας, προκειμένου να μπει στον φάκελό τους.

Ωστόσο, οι δύο ηθοποιοί δεν είναι οι μόνες διάσημες γυναίκες που έχουν περάσει τα σίδερα της φυλακής.

Δείτε ορισμένα από τα πιο όμορφα «κακά κορίτσια» των ΗΠΑ, που έχουν αναγκαστεί να «χαμογελάσουν» μπροστά στην κάμερα των Αρχών.

Η Miss El Paso 2008, Λορένα Ταβέρα, συνελήφθη για μικροκλοπή σε κατάστημα και η στρίπερ Τόνι Λι Χόπκινς, συνελήφθη για παραβίαση ιδιωτικών δεδομένων μεγαλοεπιχειρηματία.

Η Ρέιτσελ Κάθριν Λέμλερ συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ η Γκαμπριέλ Χιλ συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.

Η Βερόνικα Ροντρίγκεζ συνελήφθη στη Φλόριντα για οδήγηση ενώ ήταν μεθυσμένη και η Τζένιφερ Τζένσεν συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικό.

Η Λίντσεϊ Έβανς συνελήφθη επειδή έφυγε από εστιατόριο χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό της, ενώ η Κάθριν Ντένις επειδή διακινούσε παράνομα αλκοόλ και ναρκωτικά.

Η Σάρα Τζιν Ίσμπιστερ συνελήφθη επειδή δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και η πορνοστάρ Τόρι Μπλακ (δεξιά, κανονικό όνομα Μισέλ Τσάπμαν) για οικιακή βία, αφού επιτέθηκε στον αρραβωνιαστικό της.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved