ΚΟΣΜΟΣ

Έσπασαν τα νερά της και γέννησε στο πεζοδρόμιο (pics)

Έσπασαν τα νερά της και γέννησε στο πεζοδρόμιο (pics)

Αναπάντεχη τροπή είχε η γέννα της Έιμι Μπεθ Καβαρέτα, μιας μητέρας από τη Φλόριντα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Όταν έσπασαν τα νερά της, η 30χρονη γυναίκα και ο σύζυγός της επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους, προκειμένου να σπεύσουν στο νοσοκομείο.

Όπως φάνηκε, ωστόσο, η κορούλα τους δεν μπορούσε να περιμένει για να έρθει στον κόσμο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο, και να γεννήσει στην άκρη του πεζοδρομίου, έξω από το νοσοκομείο, επάνω σε ένα καροτσάκι που της έφεραν οι γιατροί.

Οι μοναδικές αυτές στιγμές της γέννησης της Σιένα, όπως ονομάστηκε, απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό της Έμιλι Ρόμπινσον, η οποία μοιράστηκε την ιστορία της οικογένειας στο προσωπικό της μπλογκ.

Η Ρόμπισνον, φωτογράφος και φίλη του ζευγαριού των φωτορεπόρτερ, είχε σκοπό να φωτογραφίσει τις πρώτες στιγμές της Σιένα στη ζωή. Σίγουρα όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτό θα λάμβανε χώρα στο πεζοδρόμιο... «Είναι η πρώτη φορά που είδα μια έγκυο γυναίκα, πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι, να μπαίνει στο νοσοκομείο με το μωρό στα χέρια» έγραψε η Έμιλι επισημαίνοντας πως η γέννα κράτησε μόνο λίγα λεπτά...