Φρίκη στην Ιταλία: Μαχαίρωσε και έκαψε την 15χρονη κοπέλα του

Newsbomb

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση του θανάτου μίας 15χρονης κοπέλας, η οποία μαχαιρώθηκε και πυρπολήθηκε από τον 17χρονο φίλο της.

«Με έβριζε, με έλεγε "μπάσταρδο". Της έριξα όλη τη βενζίνη και της έβαλα φωτιά. Εκείνη ούρλιαζε και με εκλιπαρούσε. Έκαψα τα χέρια και το πρόσωπό μου. Πέταξα τη τσάντα, το κινητό της και το μαχαίρι και έφυγα. Πήγα στο νοσοκομείο για να φροντίσω τα εγκαύματα. Την σκότωσα εγώ. Όμως την Φαμπιάνα την αγαπούσα. Απλά ζηλεύαμε ο ένας τον άλλο. Πολύ», ομολόγησε ο 17χρονος Ντάβιντε στους αστυνομικούς.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η κοπέλα διατηρούσε δεσμό με τον 17χρονο επί δύο χρόνια. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε καταγγείλει με την υποστήριξη της οικογένειάς της τον φίλο της για βίαιη συμπεριφορά, αλλά λίγες ημέρες αργότερα απέσυρε τις κατηγορίες νομίζοντας ότι εκείνη έφταιγε για την άγρια αντίδρασή του.

Το έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή Κοριλιάνο, στη Καλαβρία, συγκλονίζει όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά ολόκληρη την Ιταλία που βλέπει τον τελευταίο καιρό τα επεισόδια βίας να αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved