ΚΟΣΜΟΣ

Ο παχύτερος άνθρωπος της Βρετανίας βρήκε τον έρωτα αφού έχασε 304 κιλά

Ο παχύτερος άνθρωπος της Βρετανίας βρήκε τον έρωτα αφού έχασε 304 κιλά

Ο πρώην παχύτερος άνθρωπος της Βρετανίας φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα μέσω της κοινωνικής δικτύωσης (facebook), αφού πρώτα χρειάστηκε να χάσει 304 κιλά.

Ο Πολ Μέισον πήρε ένα μήνυμα στο Facebook από την αμερικανίδα Ρεβέκα Μάουντεν όταν είδε ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για την κατάστασή του. Το ρομάντζο άνθισε όπως συζητούσαν μέσω Skype και τώρα ο Μέισον ελπίζει πως η λεπτή 40χρονη θα τον επισκεφθεί στο σπίτι του στο Ίπσουιτς της Βρετανίας από την κομητεία Όραντζ της Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ όπου διαμένει.

«Γίναμε στενοί φίλοι και τώρα έχουμε σχέση» είπε ο 52χρονος, ο οποίος είχε φτάσει τα 440 κιλά καταναλώνοντας 20.000 θερμίδες ημερησίως.

«Είδε το ντοκιμαντέρ μου και σκέφτηκε πως ήθελε να με βοηθήσει. Δεν πιστεύω ότι με έβλεπε ρομαντικά αρχικά, απλώς ήθελε να βρω κάποιον που θα μού κάνει (χειρουργική) επέμβαση» πρόσθεσε ο Μέισον.

«Μιλούσαμε επί τεσσερισήμισι ώρες. Δεν ήξερα τίποτα γι 'αυτήν, αλλά μιλήσαμε για τη ζωή της και τώρα θέλει να με βοηθήσει. Δεν ήταν παρά στη δεύτερη επικοινωνία μας που κατάλαβα ότι υπήρχε κάτι περισσότερο μεταξύ μας από απλώς μια φιλία. Ένιωσε το ίδιο και πρότεινε να κάνουμε σχέση» σημείωσε.

Ο 52χρονος Βρετανός είπε ότι η Μάουντεν θέλει πραγματικά να ειδωθούν και παραδέχθηκε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα δει την κοπέλα του από κοντά.