ΚΟΣΜΟΣ

ΦΡΙΚΗ: Τρίχρονος βρήκε τραγικό θάνατο σφικτά δεμένος με κουβέρτα

ΦΡΙΚΗ: Τρίχρονος βρήκε τραγικό θάνατο σφικτά δεμένος με κουβέρτα

«Φρικτό θάνατο», σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό της αστυνομίας, βρήκε ένα τρίχρονο αγόρι όταν οι τρεις ενήλικες που είχαν αναλάβει να το προσέχουν- μία εξ αυτών ήταν η γιαγιά του!- το έδεσαν με μία κουβέρτα και το τοποθέτησαν μπρούμυτα στο κρεβάτι του.

Το περιστατικό συνέβη στη Φλόριντα των ΗΠΑ και τώρα οι τρεις ενήλικοι, δύο γυναίκες κι ένας άνδρας, που είχαν αναλάβει να προσέχουν τον άτυχο Michael Lee McMullen έχουν οδηγηθεί στη φυλακή και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με τις Αρχές, τι περασμένο Σάββατο ενημερώθηκαν για ένα παιδί που είχε χάσει τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο αλλά μία ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Τον μικρό Michael «πρόσεχαν» οι 45χρονη Donella Trainor, ο 21χρονος Douglas Garrigus και η γιαγιά του, η 56χρονη Gale Watkins, σύμφωνα με το CNN, οι οποίοι έδωσαν ελλιπείς περιγραφές όταν κλήθηκαν να αφηγηθούν τι προηγήθηκε του θανάτου του 3χρονου.

Αρχικά είπαν πως ο Michael είχε προβληματική συμπεριφορά και πως έβαλαν για ύπνο. Όταν η Trainor πήγε να τον ξυπνήσει, τον βρήκε κάθιδρο και χωρίς τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια όμως προέκυψε πως τα πράγματα δεν είχαν γίνει ακριβώς έτσι. Η Trainor χρησιμοποιούσε μια μέθοδο «πειθαρχία» που την ονόμαζε «the wrap», την οποία οι αρχές περιέγραψαν ως εκούσιο βασανιστήριο και κακόβουλη τιμωρία.

«Τύλιγε το παιδί σε μία κουβέρτα και έδενε τις άκρες της για να μην μπορεί εκείνο να κινηθεί ή να λυθεί», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Όπως φαίνεται, η Trainor εφάρμοσε τη μέθοδό της και το Σάββα, τοποθετώντας το παιδί μπρούμυτα στην κούνια του ενώ ο 3χρονος ούρλιαζε και παρακαλούσε να τον λύσει.

Οι τρεις ενήλικοι μπήκαν στο δωμάτιο, σε διαφορετικές στιγμές, για να πουν στον Michael πως θα τον έλυναν αν ηρεμούσε. Ο Garrigus περιέγραψε πως άκουγε το αγόρι να κλαίει και να λαχανιάζει.

Όταν ο μικρός δεν ακουγόταν πια, όπως περιέγραψε η Trainor, νόμιζε πως είχε ηρεμήσει και αποκοιμηθεί. Όταν αργότερα πήγε να τον ξυπνήσει, τον βρήκε κάθιδρο και χωρίς τις αισθήσεις του...