Μπέρδεψε τη Γρενάδα με τη Γρανάδα!

Newsbomb

Ένα από τα ταξίδια των ονείρων της Λαμέντα Κίνγκτομ ήταν να επισκεφθεί τη Γρανάδα της Ισπανίας. Η μεγάλη στιγμή έφτασε και επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, μόνο που...

Η πτήση του αεροσκάφους δεν ήταν ο προορισμός για τον οποίο είχε βγάλει τα εισιτήρια η 62χρονη Βρετανίδα. Τελικός προορισμός ήταν η Γρενάδα της Καραϊβικής. Έξι ώρες μεγαλύτερη πτήση από ότι είχε υπολογίσει! Η αεροπορική εταιρεία της Κινγκτομ έκανε λάθος κι αντί να εκδώσει εισιτήριο με προορισμό την Ισπανία, έβγαλε για την Καραϊβική.

Η Λαμέντα Κίνγκτομ διαπίστωσε το λάθος εν πτήσει και ενώ συζητούσε με συνεπιβάτη της. Η αεροσυνοδός τη μετέφερε στη business class μέχρι να φτάσουν στη Σάντα Λουσία, όπου επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο για το Γκάτγουικ κι από εκεί για τη Γρανάδα.

Η ίδια παραδέχεται ότι δεν είχε κοιτάξει καν τα εισιτήρια με αποτέλεσμα να διαπιστώσει το λάθος με καθυστέρηση. Πάντως, η αεροπορική εταιρεία της χάρισε αρκετούς πόντους έτσι ώστε να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το επόμενο ταξίδι που επιθυμεί στη Νέα Ζηλανδία.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved