ΚΟΣΜΟΣ

Νέες αποκαλύψεις: 2 χρόνια μαζί Ολάντ-Γκαγιέ

Νέες αποκαλύψεις: 2 χρόνια μαζί Ολάντ-Γκαγιέ

H «θυελλώδης σχέση» του Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, την οποία γνώρισε μέσω της πρώην του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, διαρκεί εδώ και δυο χρόνια, υποστηρίζει στο σημερινό του τεύχος το περιοδικό Closer που άνοιξε τον χορό των ροζ αποκαλύψεων. Μάλιστα αναφέρει ότι ο Ολάντ δεν συνόδευσε την Τριερβελέρ στις διακοπές της στην Ελλάδα, για να περάσει χρόνο με την ηθοποιό.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ολάντ είχε σχέση με την Γκαγιέ τόσο πριν, όσο και κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, ενώ χρησιμοποιούσε και δεύτερο διαμέρισμα στα δυτικά του Παρισιού για να συναντά την 41 ετών ηθοποιό.

Το ζευγάρι φέρεται να περνούσε ρομαντικά σαββατοκύριακα στη νότια Γαλλία, όπως υποστηρίζει το περιοδικό, προσθέτοντας και την πιπεράτη λεπτομέρεια ότι ο Ολάντ βρήκε δικαιολογίες για να μην συνοδεύσει την επίσημη σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ στις διακοπές που έκανε πέρυσι στην Ελλάδα, προκειμένου να ταξιδέψει στην περιφέρειά του, την Κορέζ , μαζί με την Ζιλί Γκαγιέ.

Το Closer αναφέρει ακόμα ότι η ηλικίας 41 ετών Γκαγιέ συστήθηκε στον 59χρονο Ολάντ ως μια από τις ηθοποιούς που υποστήριζαν τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ στη διάρκεια της αποτυχημένης προσπάθειάς της να εκλεγεί στην προεδρία της Γαλλίας το 2007.

Ο πρόεδρος γνωστοποίησε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του περιοδικού, παρότι θεωρεί ότι παραβίασε κατάφορα την προσωπική του ζωή, αλλά η Γκαγιέ ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη ύψους 50.000 ευρώ από το περιοδικό, συν 4.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα. Αν δικαιωθεί η ηθοποιός, το περιοδικό θα πρέπει να δημοσιεύσει την δικαστική ετυμηγορία στο εξώφυλλό του.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη φώτο: Ο Ολάντ μαζί με τις 3 γυναίκες του

Αγωγή κατά του περιοδικού Closer υπέβαλε η Γκαγιέ