ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πούτιν έπαιζε πιάνο και οι φοιτητές τραγουδούσαν

Ο Πούτιν έπαιζε πιάνο και οι φοιτητές τραγουδούσαν

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε μια επίδειξη του ταλέντου του στο πιάνο παίζοντας σήμερα μια μελωδία από την εποχή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ενώπιον σπουδαστών οι οποίοι τον συνόδευσαν τραγουδώντας.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του σε ένα φημισμένο ινστιτούτο φυσικών επιστημών, ο Πούτιν κάθισε μπροστά από ένα πιάνο με ουρά και έπαιξε με το ένα χέρι το τραγούδι «Τα παράθυρα της Μόσχας» ενώ τον συνόδευε μια χορωδία σπουδαστών, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube

O αρχηγός του ρωσικού Κράτους παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι δεν τραγουδά καλά, όπως ανέφερε στον ιστότοπο της η εφημερίδα Ιζβέστια.

«Δεν τραγουδώ πολύ καλά, όπως θα προσπαθήσω να παίξω (πιάνο). Εγώ θα ξεκινήσω κι εσείς θα ακολουθήσετε» είπε στους σπουδαστές, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο Πούτιν είχε παίξει λίγες νότες κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής συναυλίας το 2010, από το τραγούδι Μπλούμπερι Χιλ του Λούις Άρμστρονγκ, ενώπιον πολλών θεατών, περιλαμβανομένης της ηθοποιού Σάρον Στόουν.

Στο παρελθόν ο πρώην πράκτορας της Κα-Γκε-Μπε είχε επίσης κάνει μια επίδειξη του ταλέντου του στη ζωγραφική. Ο μοναδικός γνωστός πίνακάς του πουλήθηκε 860.000 ευρώ κατά τη διάρκεια δημοπρασίας με φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Ρώσος πρόεδρος έχει επιπλέον καλλιεργήσει την εικόνα ενός ανθρώπου της δράσης ο οποίος καταδύεται με υποβρύχιο στη λίμνη Βαϊκάλη, οδηγεί Φόρμουλα 1 και κυνηγά φάλαινα με τόξο.