ΗΠΑ: Τον... έπιασε κότσο ο παραπληγικός

Newsbomb

Ακόμη τραβάει τα μαλλιά του ένας πωλητής αυτοκινήτων στις ΗΠΑ! Δεν μπορεί να πιστέψει πώς του την έφερε έτσι ένας παραπληγικός πελάτης...

Ο Σέιμαλ Μπάτις, 28 ετών, ο οποίος είναι παραπληγικός πήγε την Τετάρτη σε μια αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Ford στην πόλη Οκάλα, στη Φλόριντα των ΗΠΑ και ζήτησε να του δείξουν ένα αυτοκίνητο. Ο πωλητής Ανσέλμο Μπαρέτο τον έβαλε ο ίδιος στη θέση του οδηγού ενός λευκού Ford και του εξέθεσε με λεπτομέρειες τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου.

Ο Ανσέλμο ήταν προφανώς τόσο πειστικός που ο «πελάτης» κατέβασε τις ασφάλειες του οχήματος, έβαλε μπροστά τη μηχανή και, πιέζοντας το γκάζι με ένα σπαστό μπαστούνι, επιτάχυνε και εξαφανίστηκε.

«Ήταν απίστευτο! Μόνο στις ταινίες γίνονται αυτά!», είπε ο πωλητής στην τοπική εφημερίδα Ocala Star Banner, εξηγώντας ότι ο Μπάτις άφησε πίσω του το αναπηρικό αμαξίδιό του.

Παρόλα αυτά ο 28χρονος δράσης δεν κατάφερε να ξεφύγει. Όταν σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο για να βάλει βενζίνη, λίγο πιο κάτω από το σημείο της κλοπής του αυτοκινήτου, τον συνέλαβε η αστυνομία, την οποία είχαν ενημερώσει οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας.

Διαβάστε επίσης:

Υποχωρεί ο παγωμένος «εφιάλτης» στις ΗΠΑ

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved