«Σκοτάδι» για τον Σουμάχερ: Αδύνατη οποιαδήποτε πρόβλεψη!

«Σκοτάδι» για τον Σουμάχερ: Αδύνατη οποιαδήποτε πρόβλεψη!

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο «υπερπρωταθλητής» του μηχανοκίνητου αθλητισμού Μίκαελ Σουμάχερ...

Ενάμιση μήνα περίπου μετά από την είδηση που συγκλόνισε όλο τον κόσμο, οι γιατροί αδυνατούν να κάνουν προβλέψεις για το πότε θα βγει από το κώμα.

Εδώ και περίπου δέκα μέρες οι γιατροί έχουν αρχίσει τη μείωση των αναισθητικών στον Μίκαελ Σουμάχερ επιχειρώντας σταδιακά την αφύπνισή του από το κώμα, στο οποίο βρίσκεται από τις 29 Δεκεμβρίου, όταν και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Έχουν περάσει 39 μέρες από το ατύχημα και οι θεράποντες ιατροί αδυνατούν ακόμη να κάνουν προβλέψεις για το πότε ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 θα «αφυπνιστεί». Είναι μια διαδικασία που μπορεί να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, εβδομάδες ή και μήνες.

Αυτό στο οποίο, πάντως, όλοι συμφωνούν είναι πως πρόκειται για μία μακρά και επίπονη διαδικασία για τον ίδιο και την οικογένειά του. Και κυρίως, όταν ο ασθενής αφυπνιστεί μπορεί να είναι διαφορετικός από τον άνθρωπο που όλοι γνώριζαν πριν το ατύχημά του, από το περπάτημα και την ομιλία του, μέχρι τον τρόπο που σκέφτεται και το τι αισθάνεται.