ΚΟΣΜΟΣ

Aποκαλυπτικό βίντεο: Φασίστες εκτελεστές του «Δεξιού Τομέα» εν δράσει

Aποκαλυπτικό βίντεο: Φασίστες εκτελεστές του «Δεξιού Τομέα» εν δράσει

Πολλοί είδαν τα τελευταία 24ωρα τις συγκλονιστικές σκηνές από το φλεγόμενο Μέγαρο των Συνδικάτων στην Οδησσό, όπου βρήκαν το θάνατο από την πυρκαγιά, δηλητηριάστηκαν από τα αέρια, ξυλοκοπήθηκαν μέχρι να αφήσουν την τελευταία τους πνοή ή πυροβολήθηκαν τουλάχιστον 46 ρωσόφωνοι κάτοικοι της πόλης.


Μάλιστα στέλεχος του κινήματος της αντίστασης κατά του Κιέβου στην ιστορική πόλη δήλωσε ότι ο πραγματικός αριθμός των νεκρών αγγίζει τους 100, όμως η αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν διαταχθεί να κρύψουν το πραγματικό μέγεθος της τραγωδίας. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι μεγάλος αριθμός σορών μεταφέρθηκαν άγνωστο από ποιους και προς ποια κατεύθυνση με σκοπό να εξαφανιστούν και δεν έφθασαν ποτέ στα νεκροτομεία της πόλης.

Μερικές από τις πλευρές της απίστευτης τραγωδίας αποκαλύπτει το βίντεο, που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και δείχνει έναν από τους ακτιβιστές-συντονιστές των φιλοδυτικών διαδηλώσεων στο Μαϊντάν, τον «σότνικ» Μικολά, όπως συστήνεται ο ίδιος.

Ο Μικολά απεικονίζεται ξεκάθαρα να πυροβολεί εναντίον των ανθρώπων, που προσπαθούν να ξεφύγουν από το φλεγόμενο Μέγαρο, φορώντας μάλιστα και αλεξίσφαιρο γιλέκο, όπως οι οργανωμένοι από το «Δεξιό Τομέα» νεολαίοι ηγετίσκοι. Οι «σότνικ» πήραν το όνομά τους από το γεγονός ότι είχαν υπό την ευθύνη τους άλλους 100 περίπου οργανωμένους «διαδηλωτές», που δρούσαν σαν μικρός στρατός, υπό τις διαταγές και το συντονισμό πολύ σοβαρότερων υπηρεσιών, οι οποίοι μιλούσαν απευθείας με τους ηγέτες της οργάνωσης, που είχε και συνεχίζει να αναλαμβάνει όλες τις «βρωμοδουλειές» για το καθεστώς του Κιέβου.

Σε επόμενο βίντεο ο αλα-ουκρανικά «αγωνιστής για την ελευθερία και τη δημοκρατία» συνομιλεί στο τηλέφωνο και κατά τους αυτόπτες δίνει συνέντευξη σε τοπικό ουκρανικό ΜΜΕ, όπου με εξαιρετική μαεστρία και πειθώ περιγράφει πώς ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες του δέχονται επίθεση από φανατικούς φιλορώσους τρομοκράτες.

Ο Μικολά (Νικόλας στα ουκρανικά) εξηγεί πως οι ρωσόφωνοι αποσχιστές είναι ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ και επιτίθενται εναντίον ΑΟΠΛΩΝ διαδηλωτών στα γραφεία της οργάνωσής του, μάλιστα λέει ότι και ο ίδιος τραυματίστηκε στο πόδι. Ούτε η κάμερα, που δείχνει το πόδι του νεαρού, ούτε οι αυτόπτες, που έκαναν τη «σύνδεση» των δύο βίντεο πρόσεξαν να υπάρχει ο παραμικρός τραυματισμός, αντιθέτως ο Μικολά, που κρέμασε τις ελπίδες του σε ΗΠΑ και ΕΕ εθεάθη να τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα (ας είναι καλά το παιδί).

Το ανατριχιαστικό της ιστορίας είναι ότι, όπως όλα δείχνουν, ο Μικολά δεν έχει καμία σχέση με την Οδησσό, αλλά είναι κι αυτός ένας από τις μερικές εκατοντάδες περιφερόμενους οπαδούς του «Δεξιού Τομέα», που μετακινούνται από πόλη σε πόλη στην ΝΑ Ουκρανία για να «νουθετήσουν» τους ρωσόφωνους πληθυσμούς, που δεν αποδέχονται την παράνομη ηγεσία του Κιέβου, η οποία μοιάζει να τους έχει προγράψει ως πολίτες β΄κατηγορίας, αλλά και να «παροτρύνουν», εν ανάγκη με το άγριο, τις τοπικές υπηρεσίες ασφαλείας και την αστυνομία να πατάσσουν αποφασιστικά τους ρωσόφωνους, που ζητούν Δημοψήφισμα. Εκπληρώνοντας την παρότρυνση, η αστυνομία της Οδησσού άρχισε να ασκεί διώξεις εναντίον των συλληφθέντων ρωσόφωνων, που διασώθηκαν από την πυρκαγιά , κατηγορώντας τους ότι μόνοι τους πυρπόλησαν το Μέγαρο των Συνδικάτων.

Πού είσαι πρωτοπόρε Χίτλερ με τα Ράιχστάγκ σου να θαυμάσεις τα μπουμπούκια, που υποστηρίζουν ΕΕ και ΗΠΑ!

Διαβάστε επίσης:

Σλαβιάνσκ: Σφοδρή ανταλλαγή πυρών στα περίχωρα της πόλης

Βίντεο-ΣΟΚ: Οι ναζί της Ουκρανίας αποτελείωναν όσους πηδούσαν στο κενό